Reacţia lui Marian Râlea, după ce s-a scris că ar fi murit

19 decembrie, 2017
Marian Ralea 2017 jpeg

Actorul a fost surprins că toată lumea a început să-l sune să verifice dacă a murit sau nu. Iată reacţia sa la valul de ştiri false.

image

PRO TV este postul de televiziune care a anunţat, în premieră, că Marian Râlea a murit.

Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunţat moartea, în urmă cu câteva momente, declarând că este bine-mersi, la filmări, şi că abia aşteaptă să vină ziua sa de naştere şi Crăciunul.

"Eu sunt la filmare. Nu m-am simţit rău, filmez de o săptămâna, de abia am terminat spectacolele. Nu am nicio problemă, sunt sănătos. Ei pot să dea orice, înorice caz mâine împlinesc 60 de ani. Nici măcar nu am mers la medic, nu am avut nicio problemă. De Crăciun plec la Braşov. O glumă, se mai întâmplă, nu mă supăr din asta", a declarat actorul Marian Râlea pentru Antena Stars.

Cunoscut pentru rolul "Magicianul” din emisiunile pentru copii de la începutul anilor '90, Marian Râlea are mai multe proiecte în derulare; face parte din distribuţia serialului "O grămadă de caramele", difuzat la Happy Channel, filmează pentru "Moromeţii 2" şi îl veţi putea urmări, în curând, într-un nou serial ce se va difuza la Antena 1, "Fructul oprit", un serial dramă produs şi regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png