Realizatorii ”The Crown” aruncă audiențele în aer și ignoră rugămintea emoționantă a Prințului William

3 noiembrie, 2022
The Crown (2) jpg

Mult așteptatul serial ”The Crown” revine în curând și pune pe jar familia regală britanică.

Rugămințile Prințului William de a nu dramatiza subiectul dureros al morții mamei sale la Paris se pare că au fost ignorate, iar sezonul nou va fi incendiar.

În noile fotografii dezvăluite vedem o Elizabeth Debicki mai mult decât asemănătoare Prințesei Diana și secvențele legate de ultima parte a vieții vor ține capul de afiș în ”The Crown”.

Realizatorii promit că acțiunea va fi captivantă și se vor dezvălui multe secrete și chiar înregistrări audio. Prezentarea sfârșitului tragic al Dianei nu avea cum să fie omis, evident, din considerente istorice, rol asumat de realizatorii ”The Crown”, căci nu este ficțiune, ci povestea reală a familiei regale britanice. Însă pentru copiii Dianei momentele vor fi dureroase și greu de retrăit. Al cincilea sezon ”The Crown” va prezenta o mulțime de momente controversate din istoria monarhiei recente, inclusiv aventura Prințului Charles cu Camilla Parker-Bowles, discuțiile lor intime, dar și interviul bombă al Prințesei Diana acordat lui Martin Bashir. Momentele delicate vor face deliciul amatorilor de secrete regale, însă pentru fiii Prințesei Diana, noul sezon din The Crown nu va fi ușor de privit.

Toți cei care așteaptă cu sufletul la gură debutul noului sezon The Crown trebuie să știe că așteptarea e aproape de final: din 9 noiembrie sezonul 5 va fi încărcat pe Netflix, la două luni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a și cu două luni înainte ca mult așteptata carte bombă a lui Harry să apară.

În cele mai noi fotografii dezvăluite, Elizabeth Debicki dă timpul înapoi cu 25 de ani. Este văzută într-o ținută animal print și exact așa a fost fotografiată Diana cu 6 săptămâni înainte de moartea sa. Serialul va oferi multe detalii legate și de relația Dianei cu fiii săi. Harry a mărturisit mai demult că pierderea mamei a fost cea mai mare traumă și de acolo a dezvoltat multiple probleme emoționale și chiar depresie.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg