Record bătut de filmul Romina, VTM!: a urcat pe locul 9 pe plan mondial la încasări

23 ianuarie, 2023

„Romina, VTM!”, noua peliculă marca Vidra Productions și Selly Media Network, se află pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOfficeMojo.

romina vtm jpg

Comedia o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană  sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube. ”Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, mărturisește Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 9 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).

avanpremiera romina (13) jpeg

Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător ”, spune Selly, co-producator Romina, VTM!

Romina, VTM! se află pe locul 9 pe plan mondial ca încasări în 2023, conform https://www.boxofficemojo.com/year/world. Filmul este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG