Recunoaşteţi personajul? Actriţa va împlini în curând 35 de ani

15 septembrie, 2020
3 rogoz jpg jpeg

La  aproape 35 de ani, Dana Rogoz pare că are tot ce şi-a dorit, o familie minunată, o carieră fructoasă. Cu toate astea, actriţa simte că această vârstă pe care se pregăteşte să o întâmpine vine cu alte perspective.

“Luna asta fac 35 de ani. Şi de vreo 2 zile mă tot gândesc la cifra asta, la vârsta asta... Primul prag din viaţă mea l-am avut la 25 de ani, când brusc m-am simţit om mare şi cu responsabilităţi (LOL). Următorul l-am avut la 30 de ani. Murise tata la vârstă de 60 de ani şi mi s-a părut că am ajuns fix la jumătatea vieţii. Acum, ce să zic, şi 35 - ul asta îmi sună într-un fel. Nu vreau să mă înţelegeţi greşit, mă prinde super bine, cu o familie minunată şi cu o mulţime de planuri personale şi profesionale bifate deja. Dar parcă acest 35 mă împinge să fac ceva mai mult ... şi nu mă refer la o petrecere. Nu ştiu, parcă urmează să trăiesc ceva important, dar ceva ce tot eu ar trebui să iniţiez cumva”, spune Dana Rogoz.

2 rogoz2 jpg jpeg

Actriţa mărturiseşte că, peste ani, i-ar plăcea ca cei doi copii pe care îi are să îşi amintească zâmbetul ei. “M-am gândit că cel mai mult mi-ar plăcea să le las moştenire imaginea cu mine râzând. Mi-aş dori ca atunci când vor ajunge adulţi, când vor închide ochii si se vor gândi la Radu şi la mine, să ne vadă râzând”. Tare mult mi-aş dori ca asta să fie prima imagine despre parintii lor care le va veni în minte.

stanga
dreapta
1 rogoz jpg jpeg
2 rogoz2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg