Recunoşti vedeta?

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D şi am putea spune că e şi plină… de noroc. Ştii despre cine este vorba?

?????????????

Ana-Maria Barnoschi, prezentatoare a emisiunii “Roata Norocului”, difuzată duminică, de la ora 20.00 la Kanal D, a fost transformată în Lebăda Neagră de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

„Am ales acest personaj pentru că întruchipează grația, frumusețea, dar are și o latură dramatică, întunecată. În plus, sunt atașată de <Black Swan>, pentru că am interpretat-o la un moment dat într-o reprezentație de dans, conceputa că o combinație de balet cu street dance. M-am simțit minunat la ședința foto cu această coafură, cu acest machiaj fabulos, cu pene și într-o ținută cu adevărat specială”, povestește Ana-Maria Barnoschi.

Pentru o imagine atât de spectaculoasă a fost nevoie de o echipă impresionantă, formată din hairstyliştii Adrian Perjovschi și Cristina Uceanu, make-up artistul Mădălina Petcu, stylist Lucy Faur și fotograful The Storyalist.

“Machiajul pe care i l-am făcut Anei este inspirat din filmul <Black Swan>. Am folosit lentile de contact roșii care sunt the shock factor pentru a sugera transformarea ei completă. Am folosit un fond de ten cât mai deschis pentru a da efectul de paloare. Pentru machiajul ochilor am creat linii negre și argintii, dure, angulare pentru a crea efectul dramatic. Pe lângă asta, am aplicat și pene negre naturale, creion roșu și sânge artificial în jurul ochilor”, spune make-up artistul Mădălina Petcu despre machiajul care a durat o ora și jumătate.

“Am lucrat foarte bine cu superbă Ana-Maria și îi mulțumim că a acceptat provocarea noastră. A ieșit extraordinar”, adaugă Adrian Perjovschi.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA