Red Hot Chili Peppers: două ore pline de energie pe Arena Naţională

1 septembrie, 2012

Seara de vineri a marcat două premiere: prima sosire a legendarei trupe Red Hot Chili Peppers la Bucureşti şi primul concert de pe Arena Naţională. Martori ai acestui

Seara de vineri a marcat două premiere: prima sosire a legendarei trupe Red Hot Chili Peppers la Bucureşti şi primul concert de pe Arena Naţională.

Martori ai acestui eveniment unic în Capitală au fost cei peste 45.000 de oameni, care au umplut atât gazonul stadionului, cât şi peluzele şi o parte din tribune. Membrii trupei Red Hot Chili Peppers şi-au făcut apariţia pe scenă începând cu ora 21, răsplătindu-şi fanii cu un concert plin de energie, pe tot parcursul celor două ore de show. Impropriu spus show, căci rockerii americani n-au avut nevoie de niciun artificiu pentru a-şi cuceri fanii români, vocile şi chitările fiind tot ce le-a trebuit pentru asta.

Asta deşi la începutul concertului a fost o mică problemă cu sonorizarea, sunetul auzindu-se diferit, în funcţie de locul ocupat pe stadion. Problema a fost însă remediată rapid.

Rockerii au deschis concertul cu piesa "Monarchy of Roses", de pe noul album, "I'm With You", apoi au inclus hiturile "Dani California", "Can't Stop", "Scar Tissue", "Under the Bridge", "Californication", "By the Way", încheind cu mult aşteptatul “Give It Away”.

Un banner de mari dimensiuni cu textul "We’ve been waiting since '83" (Vă aşteptăm din '83 - anul înfiinţării trupei) a fost plimbat prin public, iar pe scenă a fost adus, după bis, steagul României.

La final, solistul Anthony Kiedis a mulţumit scurt publicului, basistul Flea a strigat că a fost foarte bucuros să cânte pentru cei aflaţi acolo, iar toboşarul Chad Smith a împărţit cu generozitate beţe de tobe în mulţime. Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram