Reese Witherspoon pare sora geamănă a fiicei sale. Ava nu își ascunde preferințele sexuale

5 octombrie, 2022
image

Chiar dacă toată lumea are convingerea că Ava Phillippe seamănă perfect cu celebra sa mamă, cele două au cu totul altă opinie.

„Ea și cu mine nu vedem atât de mult asemănarea”, a spus Reese Witherspoon în timpul episodului de marți din „Today”, după ce Jenna Bush Hager le-a spus celor două că par gemene.

Blonda, în vârstă de 46 de ani, are doi copii cu Ryan Phillippe, pe Ava, în vârstă de 23 de ani,  și pe Deacon, de 18 ani.  De asemenea, are un fiu de 10 ani, Tennessee, cu soțul ei, Jim Toth.

Diferența mare de vârstă dintre copiii ei s-a dovedit a fi o luptă pentru  faimoasa actriță, care recunoaște că  nu i-a fost ușor să se împarte între carieră și viața de familie.  

„Trebuie să îți hrănești cu adevărat relația cu copiii. Să le oferi respect și spațiu pentru a deveni cine sunt, nu cine vrei tu să fie”.

image

Witherspoon a stat cu mândrie alături de copiii ei de-a lungul anilor, de la Deacon, care a obținut primul său rol principal, până la Ava care a vorbit deschis despre sexualitatea ei.

Singura fiică a actriței a dezvăluit recent că nu are preferințe când vine vorba de viața ei intimă.

„Îți plac băieții sau fetele?” a întrebat un fan, la care ea a răspuns: „Sunt atrasă de... oameni! (Genul nu contează).”

Fiica lui Witherspoon se întâlnește cu Owen Mahoney din 2019. Cu toate acestea, Ava a fost blamată pentru preferințele ei sexuale.

Pot și voi bloca profilurile care comentează cu mesaje de ură sub postările mele”, a scris ea pe Instagram la mai puțin de o săptămână după anunț.

„Profilul meu de Instagram nu este un loc pentru discursuri pline de cruzime și intenționez să fac tot ce pot pentru a rămâne așa. Pace și Iubire”.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg