Regal englezesc la Hollywood Multiplex

16 februarie, 2011

Favoritul la premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului, Discursul regelui/ The King’s Speech, îi premiază pe cei mai coerenţi şi originali spectatori ai Hollywood Multiplex.

Favoritul la premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului, Discursul regelui/ The King’s Speech, îi premiază pe cei mai coerenţi şi originali spectatori ai Hollywood Multiplex.

Cei care înscriu pe www.hmultiplex.ro/concurs/discursul, până pe 11 martie 2011, un discurs de maxim 50 cuvinte, prin care să convingă că ştiu să vorbească ca un rege, vor fi premiaţi, prin tragere la sorţi, cu unul din cele 5 cursuri de engleză la British Council, soundtrack-uri, ghiduri de călătorie, albume foto sau seturi de ceai Twinings.

Discursul regelui/The King’s Speech, având la baza povestea adevărată a regelui George al VI-lea al Marii Britanii, descrie relaţia de prietenie care se leagă între acesta şi Lionel Logue, un logoped mai puţin obişnuit. Chinuit de dificultatea de a articula cuvintele, şi, prin urmare, şi de teama de a apărea în public, regele George (Colin Firth) se vede nevoit să facă faţă îndatoririlor regale după ce fratele său abdică în urma unui mariaj nedorit de casa regală. Cel care îl va ajuta să-şi articuleze gândurile în faţa naţiunii şi să conducă ţara prin cel de-al doilea Război Mondial este excentricul Lionel (Geoffrey Rush), un logoped care face apel la metode bizare, dar cu rezultate miraculoase.

Mai multe detalii pe www.hmultiplex.ro/concurs/discursul.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg