Regina Rania a Iordaniei a venit în Marea Britanie pentru înmormântarea Reginei. Ce spune despre Regele Charles

19 septembrie, 2022
rania6 jpg

Regina Rania a Iordaniei a fost fotografiată intrând în Palatul Buckingham , ieri seară, pentru a se întâlni cu alți membri ai familiei regale și lideri mondiali.

Regina Rania a Iordaniei și regele Abdullah al II-lea al Iordaniei au sosit la Palatul Buckingham pentru recepția pe care regele Charles și regina consoartă Camilla au găzduit-o înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta.

Regina Rania a vorbit despre relația ei cu suverana.

Ea a spus că regretatul monarh avea o personalitate caldă. „Nu numai că a avut un impact incredibil de-a lungul vieții, dar în trecerea ei a unificat țara”, a adăugat Regina Rania.

„Nu am văzut niciodată un asemenea sentiment de comunitate și unitate în această țară precum îl văd astăzi”, a explicat regina Rania, care consideră că mulți oameni și-au lăsat diferențele deoparte pentru a-i aduce un omagiu. “Și-au amintit ceea ce este cel mai important, și anume că toți sunt uniți în dragostea lor pentru țara lor și pentru monarhul lor”.

Regina Rania a petrecut multe momente în compania Reginei Elisabeta și a reflectat asupra celor „cele mai minunate” amintiri pe care le are despre ea. 

Ea a povestit într-un interviu cum suverana avea apacitatea de a „te face să simți că ești cea mai importantă persoană din cameră”. 

Regina Rania a mai spus că regina Elisabeta a fost „elegantă” nu doar prin aspectul ei, ci și prin  „modul în care și-a trăit viața” și „s-a comportat”. 

Regina Rania, născută în Kuweit din părinți palestinieni, s-a căsătorit cu regele iordanian Abdullah al II-lea în 1993.

Iordania și Regatul Unit au legături strânse și împărtășesc o relație caldă, regele Charles fiind prieten cu generațiile succesive de conducători iordanieni.

În noiembrie, Charles și Camilla au vizitat Iordania și au petrecut timp cu regele Abdullah al II-lea și cu regina Rania. 

Aceasta s-a gândit și la Regele Charles și la momentul greu prin care trece. Rania a făcut referire la moartea regelui Hussein - socrul ei, care s-a produs în 1999. 

„Știu cât de greu este să fii nevoit să te confrunți cu o pierdere și cu durerea care vine odată cu ea, și în același timp să-ți asumi o responsabilitate atât de uriașă”, a explicat Regina Rania. 



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg