Remember Laura Stoica. Un destin frânt prea curând FOTO&VIDEO

9 martie, 2018
Laura Stoica (2) jpeg

Astăzi se împlinesc 12 ani de la dispariţia ei subită. Iată cine a fost şi de ce merită să ne amintim mereu de ea.

image

A fost una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi, iar piesele sale sunt cântate şi astăzi în concerte, la evenimente private ori în concursuri de interpretare.

Din păcate, de 12 ani vorbim numai la trecut de Laura Stoica, cea care a rămas în amintirea tuturor cu piese precum “Un actor grăbit”, “Vreau să am steaua mea”, “Focul”, “Nici o stea”, “S-a schimbat”, “Dă, Doamne, cântec” sau “Vino”.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica şi logodnicul său, Cristi Mărgescu, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie, în timp ce se întorceau de la Urziceni, unde Laura avusese un concert. Drama lor este cu atât mai mare, cu cât artista era însărcinată cu primul său copil.

Născută să fie stea

Laura Stoica, pe numele complet Adriana Laurenţia Stoica, s-a născut la Alba Iulia, pe 10 octombrie 1967, dar a copilărit la Târgovişte, acolo unde s-a mutat împreună cu familia sa.

S-a lansat la Festivalul de la Mamaia, în anul 1990, unde a câştigat premiul I la secţiunea de interpretare cu melodia „Dă, Doamne, cântec” şi trofeul acelei prime ediţii de după Revoluţie.

Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, pe versurile Andreei Andrei, a fost aleasă piesa anului.

În perioada 1990-2005, a evoluat în peste 700 de concerte şi spectacole, pe scenele româneşti şi în străinătate. În 1995, a cântat alături de Ricchi e Poveri la Constanţa şi Galaţi, dar şi alături de Samantha Fox, la Sala Palatului din Bucureşti. De asemenea, a avut turnee în Bulgaria, Israel, Malta sau SUA.

În 2005, după o perioadă de absenţă, 

 a hotărât să revină în prim-planul muzical cu un album şi un stil nou şi în vară a lansat albumul 

. În paralel, era actriţă la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti.

În martie 206, Laura anunţa că ea şi Cristi s-au logodit de Dragobete şi că vor deveni părinţi. “Copilul se va naşte în septembrie, iar până la venirea lui pe lume sunt hotărâtă să-mi respect toate angajamentele privind concertele şi să pregătesc un nou album. Este felul în care vreau să-i urez bun venit primului meu copil”, spunea Laura într-un comunicat de presă.

Artista a fost considerată de mulţi muzicieni cea mai bună voce feminină rock din România şi una dintre cele mai puternice personalităţi ale muzicii autohtone. Pe 10 octombrie 2017 ar fi împlinit 50 de ani...Recente pe Ok! Magazine

arsinel alexandru jpg
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
camilla 5 profimedia jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
fuste5 jpg