Replici memorabile din filme de dragoste

15 decembrie, 2015
gty gone with the wind kb 131023 16x9 992 jpeg

Ne-au gâdilat auzul, ne-au mişcat inima şi au rămas întipărite în mintea noastră. Este vorba despre acele replici memorabile din filmele de dragoste, pe care toţi sperăm să le auzim cândva. Iată-le, aşadar!

”Gone with the wind”

Începem cu filmul ”Gone with the wind”, în care Clark Gable îi dă viaţă memorabilului Rhett Butler, bărbatul şarmant care i-a cucerit iremediabil inima lui Scarlett O`Hara, rol jucat magistral de Vivien Leigh. Povestea celor doi a rămas vie de-a lungul anilor, iar replica ”You should be kissed, and often, and by someone who knows how” este de referinţă.

Şi din pelicula „Sweet Home Alabama” avem una favorită. E vorba de replica pe care i-o dă Jake tinerei Melanie (jucată de Reese Witherspoon) atunci când cea din urmă îl întreabă de ce vrea să se căsătorească cu ea. ”So I can kiss you anytime I want”.

O altă replică care ne-a rămas în minte este cea din filmul ”My Best Friend`s Wedding”. În film, Julia Roberts o interpretează pe Julianne Potter, o femeie care este îndrăgostită de prietenul ei cel mai bun, Michael (Dermot Mulroney). Aceasta se hotărăşte la un moment dat să-şi mărturisească sentimentele şi-i spune: ”Choose me, marry me, let me make you happy”! Aww!

You`ve got mail

Continuăm cu replica incredibil de romantică din ”You`ve got mail”, pronunţată de Meg Ryan, care în film o juca pe Kathleen Kelly, o femeie care se îndrăgosteşte pe net de un afacerist, jucat de nimeni altul Tom Hanks. Când cei doi se întâlnesc face to face, Kathleen îi spune: ”I wanted to be you. I wanted it to be you so badly”.

Ajungem şi la replica celebră din Bridget Jone`s Diary. La un moment dat, personajul principal, jucat de Renee Zellweger, sătul de eşecuri sentimentale, se gândeşte să aibă o relaţie cu Mark Darcy (Colin Firth). După mai multe întâlniri, Bridget îi spune lui Mark: ”I like you very much just as you are”.

Iar dacă e să menţionăm cel mai romantic dialog din filme, atunci ar trebui să-l redăm pe cel din ”Jerry Maguire”. Renee Zellweger şi Tom Cruise sunt cei care au transformat aceste replici în emoţie pură. În film, căsnicia dintre Dorothy şi Jerry este pe butuci, însă când acesta din urmă se întoarce din război, totul se rezolvă. Jerry îşi începe discursul cu ”Hello”, continuă cu ”You complete me”, iar ea îi răspunde ”You had me at hello”.

Titanic

Şi încheiem cu replica din Titanic, pe care Rose (kate Winslet) i-o spune lui Jack (Leo DiCaprio) atunci când ea pluteşte pe o bucată de lemn iar el este în apă: ”I`ll never let you go.Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg