Reuniune Prinţul din Bel Air, după 30 de ani. Ce fac acum actorii din serial?

11 septembrie, 2020
1 untitled jpg jpeg

După 30 de ani, Prinţul din Bel Air se întoarce!

Serialul care l-a făcut faimos pe Will Smith a aniversat 30 de ani de la debutul lui, pe 10 septembrie 1990, ocazia pentru o reuniune specială a celor din distribuţia producţiei. 

7 gal fresh prince 00 jpg jpg jpeg

Will Smith şi colegii de serial ai acestuia s-au adunat pentru înregistrarea unui episod special, o reuniune în stilul serialului Friends, care va fi difuzată pe HBO Max în preajma Zilei Recunoştinţei. Actorul de 51 de ani a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie care-i reuneşte pe cei din familia Banks, şi anume actorii Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro şi DJ Jazzy Jeff, un personaj care apărea episodic în show.

Cu acest prilej, te invităm să-ţi aduci aminte de fiecare dintre personajele principale ale serialului şi să-i descoperi aşa cum sunt ei azi.

Will Smith (51)

9 fayesvision wenn jpg jpeg

Puştanul sărac şi chiulangiu din suburbii, aşa cum apărea Will în serial, a ajuns unul dintre cele mai mari superstaruri de la Hollywood. Actorul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cariera lui explodând după terminarea serialului. Interesant este că acest show i-a dat ocazia să o cunoască pe a doua lui soţie, Jada Pinkett, mama lui Jaden şi Willow Smith. În 1994, aceasta a dat o probă pentru rolul iubitei din serial a lui Will, Lisa Wilkes. Jada a fost considerată prea scundă pentru acest rol, în comparaţie cu înălţimea lui Will, iar rolul i-a revenit actriţei Nia Long. În particular, Smith n-a avut probleme cu înălţimea Jadei şi a început o relaţie cu aceasta în 1995, după divorţul de Sheree Zampino, mama lui Trey Smith.

Karyn Parsons (53)

5 hilary jpg jpeg

Verişoara cea mare a lui Will, fashionista Hilary Banks, era o tipă frumuşică, pentru care hainele şi viaţa bună însemnau totul. Vorbim de un personaj care aduce foarte mult cu Meghan Markle în adolescenţă, înainte ca aceasta să devină ducesa şlefuită de azi. Karyn Parsons, actriţa care a interpretat-o pe fiica cea mare a unchiului Philip, este căsătorită din anul 2003 cu regizorul şi producătorul Alexandre Rockwell şi are doi copii superbi, pe Lana şi pe Nico. Astăzi, frumoasa actriţă de 53 de ani se dedică mai mult familiei şi mariajului său longeviv, locuind la New York alături de soţul şi cei doi copii ai ei.

Tatyana Ali (41)

4 profimedia 0362988822 jpg jpeg

Fanii sitcomului îşi aduc aminte foarte bine de ea, verişoara cea mică a personajului principal, pe numele ei Ashley Banks. Cel mai drăgălaş membru al bogatei familii Banks, am putea adăuga! După încheierea filmărilor la acest serial, frumoasa actriţă de culoare a cam dispărut din atenţia media, deşi Ali şi-a încercat norocul şi în muzică, lansând chiar şi un album în 1998. În urmă cu patru ani, Tatyana s-a căsătorit cu Vaughn Rasberry, seminarist la Universitatea Stanford, pe care vedeta l-a cunoscut pe site-ul de dating eHarmony. O întâlnire fructuoasă, care s-a lăsat cu doi băieţi frumoşi, născuţi în 2016 şi 2019. Astăzi, fosta Ashley este o mamă fericită şi asta îi ocupă tot timpul.

Alfonso Ribeiro (48)

6 alfonso ribeiro si angela gettyimages 694648724 1 jpg jpeg

În sitcom, el era tocilarul Carlton Banks, ţinta glumelor lui Will Smith. După ce serialul a devenit istorie, Alfonso, un actor născut din părinţi originari din Trinidad şi Tobago, a reuşit să se menţină în atenţia media, datorită participării lui în emisuni de tip reality show. Fostul Carlton a reuşit chiar să câştige o ediţie a emisiunii Dancing with The Stars, alături de o dansatoare profesionistă! Personal, Alfonso stă destul de bine. După o scurtă căsătorie cu actriţa Robin Stapler, în urma căreia a rezultat o fetiţă, Ribeiro s-a mai căsătorit o dată. În 2012, acesta a mers la altar alături de Angela Unkrich, o scriitoare blondă cu ochi albaştri şi figură de model. Angela i-a mai dăruit lui Alfonso încă trei copii, doi băieţi şi o fată, cea din urmă împlinind un an în luna mai.

James Avery (1945-2013)

11 profimedia 0343248876 jpg jpeg

Bonomul, dar şi rigidul unchi Philip Banks nu mai este, din păcate, printre noi. Actor şi poet, Avery a decedat la vârsta de 68 de ani, din cauza unor complicaţii care au avut loc în urma unei operaţii pe cord deschis. Actorul pentru care cel mai cunoscut rol a fost chiar cel din sitcomul cu Will Smith a continuat pe drumul producţiilor TV şi după terminarea serialului care l-a făcut faimos. În urma decesului său din 2013, acesta a lăsat în urmă o văduvă, pe Barbara Avery, cu care a fost căsătorit din 1988, şi un fiu vitreg, Kevin Waters.

Janet Hubert (64)

10 will jpg jpeg

I se mai zice şi originala mătuşă Vivian, având în vedere că aceasta a fost concediată ulterior şi înlocuită cu a doua mătuşă Viv, interpretată de Daphne Reid. Vă vine să credeţi sau nu, dar afectuoasa doamnă Banks se avea ca şoarecele şi pisica, la filmări, cu Will Smith. Neînţelegerile cu acesta şi cu Alfonso Ribeiro au dus la excluderea ei din distribuţie şi intrarea ei în anonimat, începând cu acel moment. Actriţa nu l-a iertat pe Smith nici până în ziua de azi pentru faptul că ar fi "săpat-o" şi vorbit-o de rău, cei doi fiind certaţi chiar şi-n prezent. Personal, Janet se află la al doilea mariaj şi este mama unui băiat, sarcina ei apărând şi în serialul "Prinţul din Bel Air".Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg