Ridurile nu iartă pe nimeni! Cum arată acum actriţele din anii '90!

23 noiembrie, 2016
eugenia serban jpeg

Ne-au încântat cu roluri emblematice, care le-au ajutat să îmbine perfect talentul actoricesc cu senzualitatea. Divele anilor '90 nu şi-au pierdut frumuseţea însă, cum trecerea timpului nu iartă pe nimeni, pe chipul lor şi-au făcut apariţia nesuferitele riduri, cea mai mare spaimă a femeilor din punct de vedere estetic.

Eugenia Şerban

Între cele două imagini cu Eugenia Şerban (47 de ani) este o diferenţă de 18 ani

Recent, la un eveniment monden, lansarea cărţii "Diamantul din şatră", şi-a făcut apariţia şi actriţa Eugenia Şerban (47 de ani). Deşi în primăvara acestui an a suferit o operaţie de blefaroplastie, în urma căreia a scăpat de ochii căzuţi şi de excesul de piele, se pare că Eugenia nu a găsit şi un remediu pentru ridurile din jurul gurii şi de la nivelul gâtului.

În 1997, Eugenia Şerban a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Actorie, clasa profesor universitar Ioan Cojar (1991 – 1997). În 1998 a fost distribuită în pelicula "Trenul vieţii", a lui Radu Mihăileanu, iar în 2003 a jucat-o pe Mari, în "Dulcea saună a morţii". Din 2007, numele Eugeniei Şerban este strâns legată de proiectele de la Acasă TV. A jucat în telenovelele "Inimă de ţigan" (2007), "Doctori de mamă" (2008) şi "Aniela" (2009).

Manuela Hărăbor, eterna "Pădureanca"

Manuela Hărăbor avea doar 18 ani când juca în "Pădureanca". Acum are 48 de ani

Chiar dacă de-a lungul carierei a bifat numeroase roluri, actriţa Manuela Hărăbor (48 de ani) va fi asociată toată viaţa cu rolul Siminei, din pelicula "Pădureanca" (1986), în regia lui Nicolae Margineanu. Vedeta, de o frumuseţe răpitoare, nu a apelat până acum la operaţii estetice, fiind una dintre cele mai distinse reprezentante ale generaţiei sale. În ultimul timp, Manuela Hărăbor a jucat în pelicule precum "Hotel of the Damned" (2016) şi The Day You Came (2016).

Citeşte pe www.click.ro continuarea acestui articol!Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg