Rihanna, pe ploaie la cumpărături. Milionara este însărcinată cu al doilea său copil

24 martie, 2023
Rihanna Riri (1) jpg

Multimilionara artistă se pregătește să devină mamă a doua oară și nu se lasă intimidată nici de burtica deja proeminentă, nici de ploaie, pentru a face cumpărături necesare celui de-al doilea bebe.

 Rihanna și-a dezvăluit burtica în cadrul show-ul pe care l-a avut în pauza Super Bowl, informația nu era cunoscută înainte.

Rihanna, Super Bowl 2023, Getty (3) jpg

Marți ea a fost fotografiată la Los Angeles, unde a mers în mai multe magazine pe o vreme ploioasă. Desigur, a fost ajutată în permanență de oamenii săi.

Nonconformistă ca de obicei, Rihanna a îmbrăcat o pereche de jeanși oversize, cizme albastre impermeabile, o bluză gri de bumbac și o geacă neagră voluminoasă. Nu i-au lipsit accesoriile de tip bling-bling și ochelarii de soare. Părul l-a strâns lejer într-o coadă de cal și a optat pentru o prețioasă poșetă Louis Vuitton.

Rihanna a fost în permanență păzită și asistată de bărbați din staff-ul său, care i-au cărat cumpărăturile sau i-au ținut umbrela și haina.

De data aceasta, iubitul ASAP Rocky n-a însoțit-o. Fondatoarea Fenty și-a făcut o listă lungă de cumpărături pentru noul născut și deja este o mamă mult mai relaxată și mai în cunoștință de cauză, după primul copil.

În ciuda averii exorbitante pe care a strâns-o din afacerile care îi merg din plin, Rihanna nu deleagă anumite responsabilități și a mers, ca orice om normal, la cumpărături. Nu s-a dat în lături nici de la a împinge căruciorul de supermarket.

Artista originară din Barbados a apărut alături de partenerul său de viaţă, A$AP Rocky, şi de fiul lor pe coperta lunii martie a revistei britanice Vogue.

După ce a susținut duminică spectacolul din pauza Super Bowl şi a dezvăluit că este însărcinată a doua oară, Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a postat câteva fotografii din pictorialul pe care l-a realizat pentru coperta din martie a revistei "Vogue" - iar fanii au ocazia de a arunca o privire asupra fiului ei de nouă luni.

Pozând pe plajă, la apus, alături de partenerul ei, A$AP Rocky, și de copilul lor, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, Rihanna a arătat senzual într-o rochie neagră sexy Chanel, cu şliţ adânc pe picior. Rapperul o urmează, ţinând-o de mână şi avându-l în braţe pe băieţelul lor, care zâmbeşte cu gura până la urechi.

De altfel, acest pictorial inedit combină elementele fashion cu cele senzuale şi cu atmosfera de familie - un cadru în care Rihanna n-a mai fost surprinsă de obiectivul profesionist al vreunui fotograf de presă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg