Rihanna, pe ploaie la cumpărături. Milionara este însărcinată cu al doilea său copil

24 martie, 2023
Rihanna Riri (1) jpg

Multimilionara artistă se pregătește să devină mamă a doua oară și nu se lasă intimidată nici de burtica deja proeminentă, nici de ploaie, pentru a face cumpărături necesare celui de-al doilea bebe.

 Rihanna și-a dezvăluit burtica în cadrul show-ul pe care l-a avut în pauza Super Bowl, informația nu era cunoscută înainte.

Rihanna, Super Bowl 2023, Getty (3) jpg

Marți ea a fost fotografiată la Los Angeles, unde a mers în mai multe magazine pe o vreme ploioasă. Desigur, a fost ajutată în permanență de oamenii săi.

Nonconformistă ca de obicei, Rihanna a îmbrăcat o pereche de jeanși oversize, cizme albastre impermeabile, o bluză gri de bumbac și o geacă neagră voluminoasă. Nu i-au lipsit accesoriile de tip bling-bling și ochelarii de soare. Părul l-a strâns lejer într-o coadă de cal și a optat pentru o prețioasă poșetă Louis Vuitton.

Rihanna a fost în permanență păzită și asistată de bărbați din staff-ul său, care i-au cărat cumpărăturile sau i-au ținut umbrela și haina.

De data aceasta, iubitul ASAP Rocky n-a însoțit-o. Fondatoarea Fenty și-a făcut o listă lungă de cumpărături pentru noul născut și deja este o mamă mult mai relaxată și mai în cunoștință de cauză, după primul copil.

În ciuda averii exorbitante pe care a strâns-o din afacerile care îi merg din plin, Rihanna nu deleagă anumite responsabilități și a mers, ca orice om normal, la cumpărături. Nu s-a dat în lături nici de la a împinge căruciorul de supermarket.

Artista originară din Barbados a apărut alături de partenerul său de viaţă, A$AP Rocky, şi de fiul lor pe coperta lunii martie a revistei britanice Vogue.

După ce a susținut duminică spectacolul din pauza Super Bowl şi a dezvăluit că este însărcinată a doua oară, Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a postat câteva fotografii din pictorialul pe care l-a realizat pentru coperta din martie a revistei "Vogue" - iar fanii au ocazia de a arunca o privire asupra fiului ei de nouă luni.

Pozând pe plajă, la apus, alături de partenerul ei, A$AP Rocky, și de copilul lor, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, Rihanna a arătat senzual într-o rochie neagră sexy Chanel, cu şliţ adânc pe picior. Rapperul o urmează, ţinând-o de mână şi avându-l în braţe pe băieţelul lor, care zâmbeşte cu gura până la urechi.

De altfel, acest pictorial inedit combină elementele fashion cu cele senzuale şi cu atmosfera de familie - un cadru în care Rihanna n-a mai fost surprinsă de obiectivul profesionist al vreunui fotograf de presă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg