Riri s-a inspirat din moda chinezească? Iată cât costă acolo astfel de încălțări!

Riri se pregătește să lanseze, împreună cu brandul Puma, o nouă colecție de încălțări de vară. Culmea e că această colecție stârnește vâlvă în online dinainte de lansare. Iată de ce!

Colecția pe care urmează s-o lanseze Riri în colaborare cu Puma

Știm deja că este director de creație pentru brandul Puma, așa că nu ne miră că o colecție de încălțăminte îi poartă numele. Totuși, ce-i revoluționar la această colecție, care nici măcar n-a fost lansată, este asemănarea izbitoare cu niște încălțări din plastic, care se găsesc peste tot în Asia.

Fanii internauți au fost cei care au semnalat acest lucru, menționând și că-n timp ce încălțările create de Riri costă în jur de 90 de dolari, acestea din China costă doar 1 dolar. ”Ghiciți ce? Asiatici v-au luat-o înainte. Ei poartă astfel de încălțări la toaletă”, scria unul dintre internauți pe Twitter.

Încălțările din China, la 1 dolar perechea

La doar câteva ore de la răspândirea acestei informații, mulți fani, care de-abia așteptau să-și achiziționeze o astfel de pereche de încălțări, s-au arătat dezamăgiți de lipsa de inspirație a celor de la Puma, dar și de faptul că Riri se asociază cu astfel de lucruri.

Acest caz vine la doar câteva săptămâni distanță de scandalul Balenciaga – Ikea, în care brandul cel dintâi a lansat o geantă de 2,145 de dolari care seamănă foarte mult cu geanta de cumpărături, pusă la dispoziție de lanțul de magazine Ikea, a cărui preț este de doar 99 cenți.

Ikea versus Balenciaga

foto: Twitter / Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA