Rita Moreno i-a făcut serenade lui Stevie Wonder

12 mai, 2022
bol jpg

De la o legendă la alta. Rita Moreno l-a surprins, zilele trecute, pe Steve Wonder cu o serenadă, la cea de-a 34-a ediție a premiilor National Equal Justice la Jazz , marți , la Lincoln Center.

Actrița i-a oferit  lui Wonder, care împlinește mâine 72 de ani, o interpretare improvizată a cântecului său„Happy Birthday”, înainte de a părăsi scenă.

„Mulțimea s-a ridicat în picioare și toată lumea i-a cântat. A fost ca și cum ar fi adus un cor la ziua sa de naștere”, a declarat un invitat la gală.

Wonder a creat o altă versiune la „Happy Birthday” pentru a-l onora pe Martin Luther King Jr.  Cântecul a apărut pe albumul său din 1980, „Hotter Than July” și a fost lansat ca single anul viitor.

rita41 jpg

Wonder a fost încântat de gestul Ritei, a mulțumit și a zâmbit către mulțime, care continua să îi cânte.

„L-a luat prin surprindere complet. S-a întors către Rita și a spus: „Mulțumesc!”, a spus sursa.

Wonder a adus și propriile sale surprize evenimentului. S-a alăturat cântărețului John Legend pentru un duet din „Redemption Song” a lui Bob Marley, înainte de a ieși de pe scenă, și a lăsat mulțimea în lacrimi. „John a început să cânte „Ordinary People” la pian, iar Stevie a decis să schimbe cuvintele și a început să cânte „My Cherie Amour””, a spus sursa. Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg