Rita Ora, cea mai nereușită și mai vulgară apariție a sa, la un show Versace!

A fost greu să găsim cel mai potrivit termen pentru rochia purtată de Rita Ora, ieri: dezastruoasă? Ratată? Oribilă? Penibilă? Neinspirată? Ieftină? Toate cee enumerate?

She let us down, ieri, când cântăreața a bifat oficial cea mai ieftină apariție mondenă din viața ei, tocmai la prezentarea de modă Versace de la Paris. De fapt, mulți critici și chiar și presa au căzut de acord că Rita a dat, pur și simplu, cel mai mare rateu vestimentar, alegând ceva oribil de purtat pentru silueta ei și cu tentă așa ieftină – idee accentuată de și de machiajul neinspirat.

Deloc HOT, așa cum dorea ea...
Deloc HOT, așa cum dorea ea…

Dar să o luăm cu începutul.

Duminică, frumoasa artistă de 25 de ani a dorit să impresioneze, ca de fiecare dată, prin formele feminine și sex-appealul său. Din păcate, a mers puțin cam prea departe cu întregul său look, reușind într-adevăr să stârnească muțenie – dar nu cea dorită… pentru că ce poți spune la o asemenea apariție penibilă, într-o bucată de material extrem de sumară, portocalie, legată pe alocuri cu frânghii cât să semene cu o rochie cool? Singurul lucru cool a fost numele brandului – Versace – însă rezultatul e o ciudățenie de rochie care nu pică deloc bine pe Rita Ora. Lipsa totală a lenjeriei intime, faptul că “rochia” este extrem de scurtă, la limită chiar, și faptul că se vede prea multă piele au conferit un look cu totul inestetic al divei pop. Poate că pe modelele de pe pasarelă cade mai bine această ținută, însă pe ea, deloc.

Din spate, ținuta arată la fel de urât
Din spate, ținuta arată la fel de urât

Iar stylingul… Machiajul smokey eyes cu nuanțe argintii și culoarea nude a buzelor, împreună cu buclele de un blond spălăcit i-au conferit un aspect kitschios, ieftin și nepotrivit pentru o femeie care are, totuși, o echipă de stiliști pe care credem că și-o permite fără probleme tocmai pentru a evita ASEMENEA apariții.

Rochia Versace nu a picat deloc bine pe artistă...
Rochia Versace nu a picat deloc bine pe artistă…

Pe scurt, dacă a dorit să fie provocatoare și în atenția tuturor, i-a ieșit. Dar nu din motivele dorite, fiind una dintre cele mai sumare și mai urâte ținute purtate vreodată de Rita Ora.

FOTO HEPTA

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA