Ritmuri de vară de la Andra şi Pacha Man

4 august, 2017
Andra jpeg
image

Andra surprinde cu un featuring cu Pacha Man, "Mi-ai luat minţile", piesa pe care e imposibil să nu dansezi!

“"Mi-ai luat minţile" este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Este un mod de-a spune că nu mai poţi face nimic pentru a-ţi potoli poftă de viaţă pe care ţi-o dă o persoană anume. Cred că toţi trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilităţile parcă se suspendă şi totul pare posibil!”, a declarat Andra.

Videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc. Pentru a surprinde răsăritul şi plaja cât mai pustie, Andra şi echipa ei s-au trezit la 3 dimineaţa. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plajă de la Tuzla, încă nedescoperită de mulţi turişti, fermecătoare prin sălbăticia peisajului.

În imaginile din videoclip o veţi recunoaşte şi pe Elena Ghenoiu, dansatoarea din România care a avut o evoluţie fulminantă în SUA în ultima perioadă. Ea apare în rolul unei tinere îndrăgostite şi gata să facă orice pentru a fi împreună cu persoana iubită. Ghenoiu a colaborat cu mulţi artişti de renume din industria muzicală internaţională, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG