Ritualul de dimineaţă nu mai e un chin! Bărbieritul eficient şi fără durere!

16 noiembrie, 2018
7 nu skin shave jpg jpeg

Nu doar doamnele şi domnişoarele se pot bucura de produse de îngrijire eficiente şi delicate cu pielea lor. Cu spuma de bărbierit şi aftershave-ul Nu Skin, orice bărbat se va simţi răsfăţat.

Dividends Shave Cream Nu Skin

image

V-aţi întrebat vreodată, domnilor, dacă există un produs care curăţă, exfoliază, dar şi hidratează în acelaşi timp? Ei bine, dacă răspunsul este da, atunci aflaţi că există o spumă de bărbierit care face toate aceste lucruri.

Formulă complexă

Spuma de bărbierit Nu Skin îndepărtează delicat toate impurităţile şi grăsimile, ajutând lama de ras să alunece uşor pentru bărbierit fin, care lasă pielea ca de bebeluş. Graţie formulei sale, bazată pe lemn dulce, bisabolol şi vitamina E, spuma este una care protejează şi calmează pielea sensibilă, ajutând chiar la protejarea pielii de uscăciune, crăpături şi iritaţii.

Mod de aplicare

E de ajuns dispensarea unei cantităţi moderate în palma umedă şi masarea uşor pe faţă înainte de bărbierit. După acest proces, faţa se clăteşte cu apa călduţă şi se şterge cu un prosop uscat.

Dividends Aftershave Balm Nu Skin

image

Şi pentru ca rezultatul să fie unul cu adevărat spectaculos, după bărbierit aplicaţi aftershave-ul Nu Skin. Acest balsam face ca rezultatele bărbieritului să dureze mai mult, dar ajută şi în contracararea iritaţiilor, catifelează şi răcoreşte pielea.

Ce conţine acest balsam?

Aloe vera, care ajută la hidratarea şi calmarea pielii, un amestec de ingrediente de exfoliere avansate tehnologic, care ajută la reducerea iritaţiei după bărbierit, extract de alge şi pelin, vitamina E pentru hidratarea şi hrănirea pielii, dar şi bisabol, care ajută la tratarea pielii de uscăciune, crăpături şi iritaţii.

Bonus: poate fi folosit şi de femei

Graţie formulei sale, aftershave-ul Nu Skin poate fi folosit şi de femei, oferind beneficii suplimentare pielii. Folosind acest produs, rezultatele rasului vor dura mai mult, iar pielea va fi mai hidratată.  Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg