Robert Turcescu, live cu chitara

6 decembrie, 2011
99 casapresei 291 jpeg

Prezentatorul TV s-a reîntors la pasiunea lui pentru cântat, iat vineri, pe 9 decembrie, va susţine un concert cu trupa lui, Casa Presei.

Prezentatorul TV s-a reîntors la pasiunea lui pentru cântat, iat vineri, pe 9 decembrie, va susţine un concert cu trupa lui, Casa Presei. La începutul anului 2010, alături de alţi jurnalişti, Robert Turcescu a înfiinţat trupa Casa Presei, o trupă de pop-rock.

În acest an, formaţia a avut prima ieşire în recital la Sinaia Forever, în faţa unui public de peste 10.000 de persoane, cântănd pe aceeaşi scenă cu Vama, Ştefan Bănica Jr. şi Mircea Vintilă. Acum două luni au lansat primul single "Ce-mi pasă mie" (culmea!) în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“.

Ideea înfiinţării acestei trupe a fost aceea de a aduna laolaltă oameni pasionaţi de muzică, dar care practică o altă profesie: aceea de jurnalist. Aşa se face că atât Robert Turcescu (voce, chitară), cât şi George Vilă (voce, chitară) şi Gabriel Basarabescu (voce, clape) sunt ziarişti, excepţie făcând Radu Cartianu (bass), Alina Crişan (saxofon) şi Dan Teodorescu (tobe).

image

Trupa Casa Presei nu cânta coveruri, ci numai compoziâii proprii.

Pe 9 Decembrie, în sufrageria True Club, Casa Presei va oferi un nou concert pour les connaisseurs şi nu numai. Pe scena va urca si Emanuel Mirea Band, trupa fostului lider de la Stigma, Emanuel.

Foto: Facebook, trueclub.roRecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg