Rochia inedită purtată de Julia Roberts. A întors toate capetele pe covorul roșu

5 decembrie, 2022
Julia Roberts

Julia Roberts a ținut să îl susțină pe prietenul ei, George Clooney, duminică seară, la gala anuală Kennedy Center Honors din Washington DC. Actrița a reușit să uimească pe toată lumea cu apariția ei.

Actrița în vârstă de 55 de ani a purtat o rochie lungă de la Moschino, pe care tronau pozele lui Clooney, și un sacou în talie.

Julia a venit la eveniment alături de cel care îi este soț de 20 de ani.  Daniel Moder a purtat un costum negru simplu și și-a îmbrățișat tot timpul soția.

În cadrul evenimentului, Roberts a etalat două ținute. Vedeta a optat, la un moment dat, pentru un costum negru, sacou și pantalon.  Diva schimba impresii cu Matt Damon, colegul ei din Ocean's Eleven, când și-a făcut apariția la eveniment Joe Biden și prima doamnă Jill Biden.

Clooney s-a numărat printre cei care au primit premii pentru întreaga activitate alături de Amy Grant, Gladys Knight, Tania León și trupa U2. 

Roberts și Clooney au împărțit platoul de filmare pentru mai multe producții , cum ar fi trilogia Ocean's Eleven și filmul Confessions of a Dangerous Mind. 

În octombrie, a avut premiera noul lor film. În Ticket to Paradise, cele două vedete apar în mai multe situații comice. Deși au divorțat, cei se unesc pentru a opri nunta fiicei lor. 



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg