Cu ajutorul unor rochii de cocktail, poți fi la fel de "efervescentă" precum băutura din pahar!

19 mai, 2022
roc4 jpg

Ești invitată la un eveniment deosebit și cauți cea mai potrivită ținută? Urmează să participi la o lansare de produs sau la deschiderea unui business nou? Ai programat o întâlnire de afaceri într-un cadru relaxat?

Ce ai spune de colecțiile de rochii de cocktail propuse pentru anul acesta? Elegante și versatile, acestea pot fi purtate în numeroase ocazii, mai mult sau mai puțin formale, arătând superb în orice context.

Ce este o rochie cocktail?

Poate te întrebi ce sunt, de fapt, aceste rochii și cum se poartă? După cum sugerează și denumirea, acestea sunt perfecte pentru evenimente de amploare, precum nunțile și botezurile, dar pot fi purtate și în situații mai puțin formale, precum o petrecere în club sau o ieșire în oraș.

În general, modelele cocktail consacrate au lungimea până la nivelul genunchilor, acestea reprezentând un etalon pentru această gamă. Există, însă, numeroase alte modele, care abordează stiluri diferite și sunt incluse, de asemenea, tot în categoria de rochii cocktail. Astfel, ținutele de diverse lungimi, cu mâneci scurte, midi sau până la încheietura mâinii, cu guler tip bărcuță, decolteu în V sau rotund, cu sau fără cordon în talie sunt alegeri cu care îi vei fascina pe cei din jur.

Cum să porți modelele de rochii de cocktail pentru a fi efervescentă?

Rochiile din colecția cocktail sunt cel mai bine puse în evidență atunci când sunt purtate cu tocuri înalte. Evită încălțămintea plată, cu excepția cazului în care, din anumite motive, nu poți apela la tocuri.

Alege-ți rochia în funcție de codul vestimentar impus de evenimentul la care participi. Optează pentru o rochie lungă dacă evenimentul este formal, de tip "black tie", sau pentru o rochie cu lungimea până la sau peste nivelul genunchiului la ocazii casual.

Nu uita de ciorapi! Dacă îți dorești să fii o prezență cu adevărat rafinată, poartă o pereche de ciorapi negri sau nude și va fi suficient! În materie de pantofi, atât cei decupați, cât și cei închiși sunt acceptabili pentru a fi asociați cu rochii cocktail.

roc5 jpg

Ce lungime trebuie să aibă mânecile unei rochii de cocktail?

Nu există reguli generale pentru lungimea corespunzătoare a mânecii, așa că poartă stilul care îți place cel mai mult. Dacă preferi să ai mâinile acoperite sau evenimentul are loc într-un sezon în care temperaturile sunt mai scăzute, atunci rochiile cu mâneci lungi sunt perfecte pentru tine. Dacă, în schimb, mânecile cloș sau drepte, midi sau trei sferturi, te atrag în mod special, nu este nicio greșeală în alegerea ta.

Ce coliere merg cel mai bine la decolteul rochiei tale?

La rochiile cu decolteu în V încearcă să asortezi un colier mai lung, cu o notă discretă, pentru un efect care să accentueze imprimeurile și culorile. Pentru rochiile cu decolteu rotund, un lanț de aproximativ 30 de cm, cu un pandantiv decorativ, va funcționa perfect.

Culorile și imprimeurile modelelor de rochii cocktail sunt absolut demențiale. Paleta de nuanțe este extrem de bogată, iar imprimeurile digitale realizează un contrast captivant cu baza coloristică a materialului. Negru, roșu, roz, bordo, bej, mov, turcoaz, multicolor, auriu, bleu sau gri sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție. Imprimeurile florale, geometrice, abstracte, animal print sau cu efect 3D nu te vor lăsa să treci neobservată la eveniment. Așadar, consultă cataloagele cu colecțiile în trend și alege-ți modelul care te cucerește!



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg