Rochii în care le-am vrea îmbrăcate pe nominalizatele la Oscar

Săptămânile modei sunt în plină desfășurare, cele mai noi colecții ale marilor designeri ai lumii, și anume cele pentru primăvară/vară 2017, putând fi admirate pe podiumurile de la New York, acolo unde s-au strâns laolaltă vedete, fashioniști și manechine faimose.

Suntem siguri că vedetele, în special actrițele, sunt foarte interesate de ceea ce se întâmplă aici, deoarece multe colecții propun rochii numai bune pentru a fi purtate la cea mai importantă gală de film a anului, premiile Oscar, care va avea loc pe 26 februarie.

Noi am aruncat un ochi asupra celor mai elegante colecții de la Săptămâna Modei de la New York și am găsit următoarele propuneri de rochii pentru actrițele care vor păși pe covorul roșu al Oscarurilor.

OSCAR DE LA RENTA New York Fashion Week FW 17 18 in New York, USA in February 2017. CAP/GOL ©GOL/Capital Pictures
Rochie Oscar De La Renta

O ținută imperială, numai bună pentru actrițe cu un stil clasic precum Nicole Kidman.

Model - Défilé de mode Carolina Herrera collection prêt-à-porter Automne-Hiver 2017 lors de la fashion week à New York, le 13 février 2017. Carolina Herrera ready to wear fashion show in New York, on February 13th 2017.
Rochie Carolina Herrera
Monique Lhuillier Spring/Summer 2017 New York USA
Rochie Monique Lhuillier

Aceste două creații delicate, în nuanțe pastel, ar putea fi opțiuni potrivite pentru delicatele Emma Stone și Michelle Williams.

OSCAR DE LA RENTA New York Fashion Week FW 17 18 in New York, USA in February 2017. CAP/GOL ©GOL/Capital Pictures
Rochie Oscar De La Renta
marchesa Marchesa_hepta_726152
Rochie Marchesa

Aceste două creații s-ar așeza de minune pe trupurile foarte subțiri ale unor actrițe precum Naomi Harris sau Ruth Negga.

Elie_Saab_hepta_723491
Salopetă Elie Saab

Actriței Viola Davis îi plac culorile puternice, așa că aceasta ar putea fi o opțiune pentru ea.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA