Românca care a avut o relaţie cu fostul fotbalist brazilian Ronaldinho. Liana Chevereşan locuieşte acum în Malta

13 august, 2020
10 liana cheveresan si ronaldinho jpg jpeg

Multe dintre româncele noastre au cucerit actori celebri, fotbalişti renumiţi. Din păcate, nu au ajuns la altar la braţul lor, dar au trăit poveşti intense de iubire. Aşa a fost şi cazul Lianei Chevereşan care s-a iubit cu fostul fotbalist Ronaldinho. Iată ce viaţă duce românca acum, cu ce se ocupă. 

Totul a început în anul 2010. Liana Chevereşan locuia deja de 8 ani la Milano ca make-up artist şi chiar acolo a avut şansa de a-l cunoaşte pe renumitul Ronaldinho. Acesta juca pe vremea aceea la A.C. Milan. Imediat sportivul brazilian şi românca din Timişoara au început o poveste de iubire, una la care nimeni nu se aştepta. 

4 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 2 jpg jpeg

Pe atunci, aceasta avea doar 29 de ani şi impresiona cu felul în care arăta, avea părul blond, pielea foarte deschisă la culoare şi forme de inidiat. La momentul respectiv, în 2012, cei doi încercau să ţină relaţia departe de gura lumii şi românca chiar le-a interzis părinţilor ei să discute cu presa despre acest subiect. Se ştie însă că legătura dintre ei doi a fost făcută publică de mai multe publicaţii, atât din România, cât şi din Italia. Ziarului Gazzetta dello Sport a scris Liliana este "o prietenă apropiată". Însă tatăl ei, Gheorghe Chevereşan, a dezvăluit că cei doi "se iubesc şi locuiesc împreună". "Fata mea e buna prietena cu sora lui", a declarat a vremea aceea domnul Chevereşan.

După o perioadă de timp, Liana şi Ronaldinho s-au mutat peste Ocean, în Brazilia, după transferul fotbalistului la Flamengo. Relaţia lor nu a mai rezistat şi s-au despărţit. Ce face românca acum?

6 liana cheveresan 4 jpg jpeg

Se pare că Liana Chevereşan a locuit pentru o bună perioadă în Brazilia. Este make-up artist, machiază doamnele şi domnişoarele pentru diferite evenimente. Conform informaţiilor publicate pe contul său de Instagram, aceasta ar fi acum în Malta. 

8 liana cheveresan 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg