Rom├ónca care a avut o rela┼úie cu fostul fotbalist brazilian Ronaldinho. Liana Chevere┼čan locuie┼čte acum ├«n Malta

13 august, 2020
10 liana cheveresan si ronaldinho jpg jpeg

Multe dintre rom├óncele noastre au cucerit actori celebri, fotbali┼čti renumi┼úi. Din p─âcate, nu au ajuns la altar la bra┼úul lor, dar au tr─âit pove┼čti intense de iubire. A┼ča a fost ┼či cazul Lianei Chevere┼čan care s-a iubit cu fostul fotbalist Ronaldinho. Iat─â ce via┼ú─â duce rom├ónca acum, cu ce se ocup─â. 

Totul a ├«nceput ├«n anul 2010. Liana Chevere┼čan locuia deja de 8 ani la Milano ca make-up artist ┼či chiar acolo a avut ┼čansa de a-l cunoa┼čte pe renumitul Ronaldinho. Acesta juca pe vremea aceea la A.C. Milan. Imediat sportivul brazilian ┼či rom├ónca din Timi┼čoara au ├«nceput o poveste de iubire, una la care nimeni nu se a┼čtepta. 

4 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 2 jpg jpeg

Pe atunci, aceasta avea doar 29 de ani ┼či impresiona cu felul ├«n care ar─âta, avea p─ârul blond, pielea foarte deschis─â la culoare ┼či forme de inidiat. La momentul respectiv, ├«n 2012, cei doi ├«ncercau s─â ┼úin─â rela┼úia departe de gura lumii ┼či rom├ónca chiar le-a interzis p─ârin┼úilor ei s─â discute cu presa despre acest subiect. Se ┼čtie ├«ns─â c─â leg─âtura dintre ei doi a fost f─âcut─â public─â de mai multe publica┼úii, at├ót din Rom├ónia, c├ót ┼či din Italia. Ziarului Gazzetta dello Sport a scris Liliana este "o prieten─â apropiat─â". ├Äns─â tat─âl ei, Gheorghe Chevere┼čan, a dezv─âluit c─â cei doi "se iubesc ┼či locuiesc ├«mpreun─â". "Fata mea e buna prietena cu sora lui", a declarat a vremea aceea domnul Chevere┼čan.

stanga
dreapta
2 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 4 jpg jpeg
1 romanca care s a iubit cu ronaldinho 1 jpg jpeg
3 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 3 jpg jpeg
4 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 2 jpg jpeg
5 lili cheveresan romanca lui ronaldinho 1 jpg jpeg
6 liana cheveresan 4 jpg jpeg
7 liana cheveresan 3 jpg jpeg
8 liana cheveresan 2 jpg jpeg
9 liana cheveresan 1 jpg jpeg
10 liana cheveresan si ronaldinho jpg jpeg

Dup─â o perioad─â de timp, Liana ┼či Ronaldinho s-au mutat peste Ocean, ├«n Brazilia, dup─â transferul fotbalistului la Flamengo. Rela┼úia lor nu a mai rezistat ┼či s-au desp─âr┼úit. Ce face rom├ónca acum?

6 liana cheveresan 4 jpg jpeg

Se pare c─â Liana Chevere┼čan a locuit pentru o bun─â perioad─â ├«n Brazilia. Este make-up artist, machiaz─â doamnele ┼či domni┼čoarele pentru diferite evenimente. Conform informa┼úiilor publicate pe contul s─âu de Instagram, aceasta ar fi acum ├«n Malta. 

8 liana cheveresan 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg