Românca din Râmnicu Vâlcea care s-a cunoscut cu Johnny Depp: „Era destul de vorbăreț, prietenos”

9 martie, 2023

Sienna Hollen, pe numele real Evelyne Iulia Dicu, e românca celebră care s-a pozat și a schimbat câteva cuvinte cu actorul Johnny Depp.

johnny depp si romanca jpg

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Sienna Hollen a povestit despre întâlnirea cu Johnny Depp, dar și tiktok-ul cu actorul, care a devenit viral în mediul online. Tânăra se afla la Londra, alături de sora ei, când l-a văzut pe actorul Johnny Depp la Curtea Supremă.

„Era procesul cu „The Sun”, pentru defăimare. Am găsit High Court, unde se ținea procesul, ca să mă duc acolo să fac content. Am ieșit de la baie și am dat nas în nas cu Johnny. Și el tot de la baie. Am ajuns să vorbim, era destul de vorbăreț, era super prietenos. A și zis: vrei să facem poză. Îți dai seama, eu nici nu mai gândeam.

Nu aveai voie să faci poze în High Court. Eu nici măcar nu știam. Pe holurile de acolo era ilegal să faci poze și bodyguarzii lui ne-au băgat într-o cameră specială, eram și cu sora mea, ca să putem face pozele. Nu am știut că nu am voie să filmez acolo. Lumea nu știa că el e acolo (nr. la Curtea Supremă din Londra). A doua zi au trebuit să închidă tot, să pună bariere, pentru că au venit sute de fani”, a povestit Sienna Hollen „La Măruță”, despre Johnny Depp. 

Cine este Sienna Hollen, românca ajunsă cunoscută datorită lui Johnny Depp

Sienna Hollen s-a născut în Râmnicu Vâlcea. Până la vârsta de 10 ani a jucat în filme muzicale, alături de Jean Constantin, Gabriel Dorobanțu, Ileana Șipoteanu. Ea a studiat la Colegiul Dinu Lipatti, iar după absolvire s-a mutat, împreună cu familia, la Londra, unde a terminat Facultatea de Film și Televiziune, scrie protv.ro.

Înainte de mutare, tânăra a câștigat și Miss România în 2012, la vârsta de 19 ani. Ulterior, în Marea Britanie, ea s-a lansat ca actriță, model și creator digital.

De asemenea, Sienna Hollen a studiat actoria online, în pandemie, la New York University. E într-o relație cu un producător de filme de la Hollywood și așteaptă un copil.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg