Romaniţa Iovan, pentru al nouălea an consecutiv la locul accidentului lui Adrian Iovan

16 ianuarie, 2023
Romanita Iovan si fiul sau, Albert Iovan, la comemorarea din Apuseni a pilotului Adrian Iovan   Facebook (2) jpg

Creatoarea de modă a ajuns şi anul acesta în Apuseni, împreună cu fiul său, Albert, în locul unde s-a prăbuşit avionul pilotat de fostul ei soţ.

Nu e an, din 2014 încoace, în care fostul manechin să nu se reîntoarcă la locul tragediei aviatice în care şi-a găsit sfârşitul regretatul pilot Adrian Iovan.

Şi în 2023, Romaniţa Iovan şi fiul său, Albert Iovan, s-au întors în pădurea de pe Vârful Petreasa, judeţul Alba, unde a avut loc tragicul accident aviatic în care şi-au găsit sfârşitul pilotul Adrian Iovan şi studenta la medicină Aurelia Ion. De nouă ani încoace, chiar şi în timpul pandemiei, mamă şi fiu au făcut acest drum ritualic pentru a le cinsti memoria şi a le face o slujbă creştinească. Nouă ani în care Romaniţa s-a luptat ca lumea să nu uite tragedia care s-a petrecut în munţi şi vieţile pierdute atât de stupid, doar pentru că autorităţile nu au avut mijloacele necesare să pornească în căutarea aeronavei prăbuşite.

Weekendul trecut, Albert şi Romaniţa Iovan au parcurs acelaşi traseu prin pădure, prin zăpadă, alături de deja cunoscuţii moţi ai locului, care au fost singurii care au sărit în ajutorul victimelor.

Şi, ca o ironie a sorţii, peisajul absolut idilic a fost la fel de strălucitor ca în fiecare an, la data comemorării. "Vis de paradis. Urcăm pe Vârful Petreasa, suntem în Apuseni. Ca de fiecare dată, soarele este cu noi", spune, într-un reel, Romaniţa Iovan, care a făcut şi anul acesta pomană fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan, precum şi celorlalţi dispăruţi, cu colac, colivă şi slujbă creştinească, în micul altar construit la faţa locului. Totodată, în amintirea lor, a fost adusă şi o coroană cu flori albe.

Albert Iovan, pe urmele celebrului său tată

Creatoarea de modă a fost însoţită nu doar de actualul ei soţ, avocatul Iulian Gogan, ci şi de fiul ei, Albert Iovan, acum în vârstă de 16 ani.

Albert percepe acum altfel întreaga dimensiune a lucrurilor şi, privindu-l, ne dăm seama cât de mult îi seamănă regretatului său tată. La doar 16 ani, fiul Romaniței Iovan este pilot de curse şi a primit premiul pentru inovație, pentru că a reușit să creeze o mașină electrică, alături de o echipă. „Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul Mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând”, spunea Albert Iovan într-un interviu din toamnă la Antena Stars.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}