Romică Țociu a plâns la Te cunosc de undeva. Care este motivul

17 iunie, 2022
romica1 jpg

După transformarea plină de energie și culoare de săptămâna trecută, cuplul format din Carmen Chindriș și Romică Țociu a avut parte de o surpriză din partea ruletei.

În cea de-a șaptea gală Te cunosc de undeva!, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20:00 pe Antena 1,  cei doi concurenți se vor transforma în duo-ul tată-fiică Nat King Cole și Natalie Cole și vor interpreta piesa Unforgettable.

“A obosit și ruleta, a trecut acum pe sensibilitate și romantism” a declarat Romică Țociu, după ce a văzut noile personaje, completând: “O piesă nemuritoare şi un videoclip în care, cu ajutorul tehnologiei, în 1991, a fost realizat un duet memorabil, dar totodată imposibil între Natalie şi tatăl său, Nat, care, din nefericire, nu mai era atunci în viată!”.

romica2 jpg

Emoția a atins cote maxime la antrenamentele de actorie cu  Adriana Trandafir. Pentru a-I ajuta să se transforme cât mai veridic în personajele atribuite de către năstrușnica ruletă, Adriana Trandafir a pus o întrebare care a adus-o pe Carmen Chindriș în lacrimi: “E momentul tău, e momentul vostru. Îți trăiesc părinții, nu? “. Emoțiile au copleșit-o pe partenera lui Romică Țociu: „Doar mama mai trăiește, tata nu!”. Amintirile au copleşit-o pe artistă cate, cu ochii în lacrimi, a avut nevoie de câteva clipe pentru a putea relua antrenamentele. Romică Țociu nu a rămas indiferent la reacția partenerei sale de scenă, iar lacrimiile și-au făcut apariția și în ochii lui: “Eu, azi, pot să zic că o ador pe Carmen. M-a sensibilizat și pe mine, pentru că am multe pe suflet!“Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg