Romică Ţociu și Anisia Gafton , probleme la Te cunosc de undeva! „Îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele!”

6 mai, 2022
Romica Tociu jpg

Gala Te cunosc de undeva vine cu provocări mari pentru cele 8 cupluri de concurenţi. Au simţit-o pe propria lor piele şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, care au primit la ruletă un duet de zile mari: Warren G & Sissel – Prince Igor.

Rapperul american Warren G i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu. Pe lângă accentul acestuia, care i s-a părut la prima vedere imposibil, debitul verbal al rapperului l-a determinat pe Romică să exclame la antrenamente: „Am uitat tot ce m-a învăţat Crina! Pentru că era îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele, pentru că le prelungeam!”.

Te Cunosc de Undeva CMihai Stetcu 4060 jpg

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au primul travesti şi totodată unul deloc uşor – trupa Savoy. Pe lângă provocările cu care s-a confruntat Ionuţ, respectiv epilat, lentile de contact, pantofi cu toc cui înalt, Anisia a avut parte de mari emoţii din pricina... guşii.

          „2 ore am chinuit echipa de machiaj, căci nu mă puteam opri din râs când mă uitam în oglindă!”, a povestit Anisia, completând: „Ce nu ştiam eu atunci, era continuarea. Mai exact, după ce au reuşit să îmi lipească guşa, mi-am dat seama că nu mai puteam să fac absolut nimic: nu am mai mâncat, am băut apă cu paiul, nu am făcut nicio mişcare bruscă cu capul, ba chiar am ţinut tot gâtul foarte încordat, încât şi la 3 zile de la înregistrare mă durea ceafa! Nu credeam că poate fi posibil aşa ceva!”. Mai mult, Anisia a purtat un costum de burete pe toată perioada înregistrări, care i-a adus la final şi un cadou: „Am slăbit un kilogram de la acel costum de burete! Nu-i rău!”.

          La antrenamente, profesoara de actorie, Adriana Trandafir, i-a avertizat: „Mi-e frică de un singur lucru! Să nu minimalizaţi şi să nu caricaturizaţi personajele primite, pentru că tendinţa asta este!”.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg