Doamna Ferrari este româncă. Romina Gingașu, de 34 de ani, apariție ravisantă la brațul miliardarului

8 martie, 2023

Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani, și Romina Gingașu, 34 de ani, au făcut furori la cel mai recent eveniment la care au participat.

4 romina gingasu piero lardi ferrari jpg jpeg

În weekend, miliardarul Piero Ferrari și-a făcut apariția la prima cursă de Formula 1 din acest sezon. Miliardarul nu a mers singur la Bahrain, el a avut-o alături pe frumoasa lui soție, românca Romina Ferrari, fostă Gingașu.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de Piero Ferrari la Bahrain. Ea apare îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte mulată pe corp. În picioare poartă o pereche de pantofi sport, albi, la mijloc are o centură marca Ferrari, iar pe umăr are o geantă albă Louis Vuitton.

În schimb, soțul ei în vârstă de 77 de ani a avut o apariție mai elegantă, Piero Ferarri poartă cămașă deschisă la culoare, sacou și o pereche de jeans. Îndrăgostiții nu se țin de mână, dar amândoi au zâmbetul pe buze.

Piero Ferrari a divorțat de prima soție pentru Romina Gingașu

Piero Lardo Ferrari este fiul legendarului Enzo Ferrari, creatorul unuia dintre cei mai iubiţi bolizi şi al unui imperiu financiar impresionant. Astfel, la cei 77 de ani ai săi, Piero Ferrari se poate mândri cu o avere de 4,5 miliarde de dolari. Dar se mândreşte şi cu frumoasa şi tânăra lui parteneră de viaţă, românca Romina Gingaşu, care i-a devenit soţie în 2021.

Cei doi se cunosc din 2016, când Romina l-a contactat pentru a-i vinde un avion. „Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avionul Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreţinut cu fostul mare campion F1 şi au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziţionase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviaţia şi ingineria. Din acea zi au rămas nedespărţiţi”, a declarat un apropiat pentru cancan.ro.

Doar că, în 2016, Piero era căsătorit cu prima lui soţie, Floriana Nalin, iar lucrurile nu au fost tocmai uşoare pentru ei, până când Ferrari a divorţat în 2019 de cea alături de care îşi petrecuse 50 de ani din viaţă pentru a-şi continua relaţia de iubire cu Romina. Abia în 2021 ei au reuşit să-şi unească destinele, într-o mare discreţie, pregătindu-le o surpriză prietenilor lor. Practic, cei doi şi-au invitat apropiaţii la nunta unor amici, care, la faţa locului, s-a dovedit a fi ceremonia lor. Totul s-a desfăşurat în fabulosul Capri, la renumitul restaurant Canzone del Mare, iar atmosfera a fost întreţinută de celebrul artist Al Bano - după a cărui soţie, Romina, a fost botezată însăşi Romina Gingaşu. După ceremonie, Romina şi Piero Ferrari au fost, într-adevăr, şi naşii prietenilor lor, Patricia şi Sabrin.

Foto: Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg