Roșul devine un simbol al curajului, încrederii și al independenței în campania AW2024 de la Answear

16 septembrie, 2024

În cea mai recentă campanie „Îmbracă-ți viața cu momente prețioase”, pentru sezonul toamnă-iarnă 2024, Answear combină tonurile poetice cu o atenție excepțională la detalii. Aceasta este moda care nu numai că împodobește, ci și spune povești - cele care rămân cu noi mult timp.

Answear RED 2 jpg

Toamna este o perioadă a anului care încurajează reflecția, contemplarea și scufundarea în emoții profunde. Este și momentul în care fashionul capătă o semnificație aparte – devine nu doar o expresie a stilului, ci și un manifest al valorilor noastre interioare.

Cel mai memorabil element al campaniei este roșul, integrat într-un styling uimitor al actriței și modelului brazilian Fatima Brunengo. Acest styling plin de putere și caracter este mai mult decât o rochie frumoasă - este o manifestare a curajului și a încrederii în sine. „Roșul este o culoare care atrage mereu atenția, dar în acest stilying devine un simbol al forței și al independenței” – spune Marta Sawicka, visual marketing & communication director la Answear.com. Ținuta nu numai că impresionează prin estetică, ci devine și memorabilă, creând o imagine unică a feminității.

Campania, realizată în Lisabona, capitala pitorească a Portugaliei, captivează prin poetica sa vizuală. Fiecare fotografie este compusă cu atenție pentru a evidenția frumusețea momentelor care merită păstrate pentru totdeauna. Lisabona, cu lumina sa magică, oferă fundalul perfect pentru o poveste de fashion care este aproape de viață și de emoții. Stella Consonni, apreciată pentru sensibilitatea și talentul ei de a surprinde emoțiile subtile și frumusețea momentelor de zi cu zi, este responsabilă de regie. Stella surprinde perfect această atmosferă, combinând cotidianul cu o notă de lux. „Stella are un dar extraordinar de a transpune emoțiile în imagini – ceea ce vedem pe ecran nu este doar modă, ci viața însăși.” – adaugă Marta Sawicka.

Sloganul campaniei, „Îmbracă-ți viața cu momente prețioase”, surprinde perfect esența a ceea ce brandul Answear vrea să transmită. Moda ne însoțește în cele mai importante momente, este un fundal pentru amintiri care ne rămân pentru totdeauna. Pentru Answear, valoarea hainelor nu stă numai în estetica lor, ci, mai presus de toate, în emoțiile pe care le evocă și amintirile pe care le asociem cu ele. Moda este cea care vorbește despre momente importante și despre oameni importanți din viața noastră - singurii martori ai amintirilor noastre în afară de noi înșine.

Answear Beach 1 jpg

Premium Fashion Brands

Campania de toamnă-iarnă de la Answear este un tribut adus calității și frumuseții. În oferta din acest sezon de pe Answear.ro, clienții vor găsi produse atent selectate de la branduri premium globale, care sunt un simbol al stilului și eleganței atemporale. Oferta include ținute pe care le poți purta cu mândrie, știind că fiecare dintre ele a fost concepută pentru persoanele care apreciază nu doar moda, ci și ceea ce exprimă aceasta. Moda, în comunicarea brandului Answear, reprezintă mai mult decât haine - este un mod de a ne exprima, de a arăta lumii cine suntem și ce este important pentru noi.

Lucrurile ne însoțesc în momentele importante. Ele sunt o înregistrare a sentimentelor și amintirilor noastre. Ele ne pot încuraja să ajungem la necunoscut, ne pot permite să intrăm în conștiința altcuiva sau să răspundem provocărilor de zi cu zi. Până la urmă, hainele trec în plan secund, pentru că ceea ce rămâne cel mai valoros este ceea ce am obținut de la ele.

Noua colecție dedicată sezonului toamnă-iarnă din campania Answear.ro, „Îmbracă-ți viața cu momente prețioase”, poate fi descoperită aici: https://answear.ro/s/red-selection/femei.



Recente pe Ok! Magazine

Al Bano și Romina foto PR  JPG
bookzone jpg
credit (2) (1) jpg
baner IKEA jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
cover (7) jpg
17 septembrie 2024
Ce este marketingul stradal?
Cristian Movila jpeg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png