Roxana Ciuhulescu l-a cucerit pe Paul Walker, actorul din „Fast and Furious“

30 iunie, 2011
img 0765 resize jpeg

Vedeta Pro TV l-a întâlnit pe protagonistul seriei „Fast and Furious“ la cea mai tare cursă de viteză în coastă organizată în Statele Unite, Pikes Peak Hill Climb din Colorado.

Vedeta Pro TV l-a întâlnit pe protagonistul seriei „Fast and Furious“ la cea mai tare cursă de viteză în coastă organizată în Statele Unite, Pikes Peak Hill Climb din Colorado.

Deşi chinuită de fusul orar, Colorado fiind la diferenţa de 9 ore de România, Roxana Ciuhulescu s-a bucurat din plin de tot ce implică un eveniment auto de amploarea celui din America. Dacia a participat în celebra cursa cu un Duster de 850 CP, condus de pilotul francez Jean Philippe Dayraut, şi a reuşit performanţa de-a se clasa pe locul al treilea. Vedeta Pro TV a obţinut reacţii la cald de la pilotul Daciei, impresii despre cursă, maşină, dar şi despre contracompetitori.

Fotografii cu Roxana Ciuhulescu în America

Americanii prezenţi la cursa au fost impresionaţi de aspectul şi forţa Daciei, mai mulţi români veniseră din Chicago să vadă prestaţia Daciei în competiţie, iar actorul Paul Walker, starul din seria „Fast and Furious“ venit şi el să asiste la cursă, crede că Dacia Duster arată asemeni unei maşini de Campionat Mondial de Raliu.

image

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 12.00, în emisiunea „Pro Motor“, telespectatorii vor afla cât de mult iubeşte actorul maşinile, ce automobil conduce zi de zi şi motivele care l-au făcut să asiste la cursa de mare viteză. În interviul exclusiv oferit Roxanei Ciuhulescu, Paul Walker nu s-a putut abţine şi a întrebat-o pe vedeta Pro TV ce înălţime are, iar drept recompensă pentru răspuns a pupat-o pe obraz.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg