Roxana Hulpe, cerută de soție la Untold. Viitorul său soț este un bărbat foarte cunoscut

5 august, 2022
Roxana Hulpe jpg

Surpriză uimitoare în prima zi a festivalului Untold. Directorul executiv al celebrului festival trăiește o poveste de iubire cu știrista Roxana Hulpe.

Partenera de pupitru a lui Cosmin Stan a fost cerută de soție de Bogdan Rădulescu, cu o zi înainte de începerea festivalului. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți. El a organizat pe Cluj Arena un moment inedit. Pe un ecran uriaș rulau poze cu ei doi, iar la un moment dat el a cerut-o în căsătorie și i-a oferit un inel de logodnă. Vedeta PRO a publicat emoționanta imagine cu momentul inedit pe pagina sa de socializare.

Roxana Hulpe (2) jpg

Cei doi îndrăgostiți pot fi văzuți emoționați, în genunchi, îmbrățișându-se. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana pe contul său de socializare, în descrierea imaginii.

Bogdan Rădulescu este foarte implicat în festivalul Untold și o mare parte din succesul răsunător al evenimentului devenit deja emblematic la Cluj i se datorează.

El s-a născut la Iași, dar familia lui s-a mutat la Oradea atunci când el avea doar un an și jumătate. În orașul de pe Crișul Repede a locuit până când a intrat la Universitatea Babeș Bolyai. După facultate, a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania, timp de 5 ani, iar apoi a făcut desprinderea către propria afacere și, împreună cu mai mulți colegi, a pus bazele firmei care anual organizează Untold, festivalul care se bucură de un succes din ce în ce mai mare.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu formează un cuplu de o perioadă destul de scurtă, în pandemie frumoasa blondină făcându-și planuri de nuntă cu fostul partener de viață, Alex Petricean de la MasterChef. În contextul pandemiei, evenimentul care avea să fie cel mai important din viața ei a fost amânat.

Roxana Hulpe (3) jpg

Prezentatoarea a mai dezvăluit că evenimentul a fost reprogramat pentru anul 2021, însă se pare că povestea s-a schimbat pe parcurs. Cei doi nu au mai ajuns în fața altarului și s-au despărțit.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg