Rutina draconică de fitness a Reginei! Letizia are un posterior impresionant, in ciuda siluetei firave

24 aprilie, 2024

Umeri perfect conturați, brațe subțiri, însă cu o musculatură vizibilă, siluetă alungită și tonifiată, abdomen plat, fără niciun fir de grăsime. Regina Spaniei ne inspiră, căci la 51 de ani arată impecabil.

Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg

Și nu, nu se datorează doar geneticii, căci un asemenea corp fit ca al Letiziei se construiește în timp, cu consecvență și exerciții săptămânale care să susțină musculatura.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (2) PNG

Frumoasa Letizia este una dintre cele mai active regine ale lumii. Și când nu se află la evenimente regale sau în vizite externe, își alocă timp pentru a munci din greu în sala de fitness.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (6) jpg

Iar regimul său de viață pare unul draconic, în primă fază. Greu este până te obișnuiești, întrucât rutina de fitness poate deveni în scurt timp o adevărată pasiune, după ce înțelegi cât de bine îți face fizic și psihic.

Noi am întrebat un expert în fitness care ar putea fi rutina Reginei Letizia, pentru o siluetă atât de zveltă și de tonifiată. Ne-a răspuns Ovidiu Gâscă, antrenor de fitness și instructor personal cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Specialistul dezvăluie că o siluetă atât de tonifiată în cazul femeilor trecute de 45 de ani necesită o abordare extinsă: mai exact, o alternare a antrenamentelor cu greutăți, care probabil sunt în jur de 4 sau 5 pe săptămână în cazul Reginei, plus două sau trei sesiuni de cardio în cadrul aceleiași săptămâni.

Sunt recomandate flotările, tracțiunile, iar pentru fesieri atât de fermi ca ai Letiziei este nevoie să faci următoarele exerciții: mers fandat, îndreptări cu greutăți, hip thrust cu bara de greutăți. De asemenea, specialistul în fitness Ovidiu Gâscă e de părere că Regina Letizia își antrenează cu greutăți inclusiv brațele și umerii. Pentru a rămâne atât de fit și de zveltă, fără mușchi dezvoltați excesiv, Regina Letizia mai mult ca sigur și-a introdus cu regularitate și sesiunile cardio, însă este foarte atentă pe partea de alimentație, căci doar combinate aceste aspecte pot da rezultate atât de frumoase.

Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (5) jpg

Ca recomandare a specialistului pentru doamnele care doresc să arate regal și care fac sport în mod susținut este să consume cât mai puține lactate, iar dacă o fac, să nu opteze pentru brânzeturi grase, ci pentru iaurturi și chefir. Ovidiu Gâscă, analizând silueta Reginei Letizia, concluzionează că, mai mult ca sigur, produsele cu zahăr nu își găsesc locul în dieta soției Regelui Felipe. De asemenea, nu consumă sucuri acidulate, altfel probabil că ar avea o distensie abdominală.

”Postura sa impecabilă denotă că a fost activă și în adolescență, mai mult ca sigur are un istoric sportiv”, ne-a mai precizat specialistul.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg