S-a făcut din nou de râs! Mariah Carey, ținută horror la întâlnirea cu iubitul tinerel

Pare să fie într-o perioadă bună a vieții ei. Are concerte peste concerte, s-a împăcat cu iubitul tinerel, copiii au început școala și, în principiu, n-are nicio grijă! Mda, cam asta e problema! Că nu are nici măcar grija aparițiilor ei în public.

Altfel spus, Mariah Carey a comis-o din nou! Se-ntâmpla aseară, odată cu ieșirea în oraș alături de Bryan Tanaka, la restaurantul Mr. Chow, din Beverly Hills. Artista purta cu această ocazie minunată o ținută desprinsă din filmele horror. Cele din anii 2000… Să explicăm!

Mariah Carey și Bryan Tanaka

Outfitul ales de Mariah Carey pentru această ieșire în oraș a fost cel puțin bizar, fiind compus dintr-un top galben cu paiete metalice și un jumpsuit negru, tot cu paiete, accesorizat în talie cu o curea ”statement”, neagră cu inserții de auriu. Iar în picioare purta cizme lungi până la genunchi, cu toc metalic, menit, evident, să se asorteze cu restul ținutei, dar și să creeze iluzia de alungire a siluetei. După cum vedeți, efectul întregii ținute a fost fix a ceea ce și-a dorit Mariah, outfitul fiind unul de-a dreptul grotesc. Iar de greutatea sa, care a ajuns la noi cote, nici nu mai spunem…

foto: Splashnews

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA