„Saga Amurg: Eclipsa” vine cu surprize în România!

21 iunie, 2010
2  resize jpeg

Fanilor „Amurg” li se pregăteşte o surpriză de proporţii ce precede premiera din 2 iulie a filmului „Saga Amurg: Eclipsa”: o posibilă întâlnire cu idolii lor.

Fanilor „Amurg” li se pregăteşte o surpriză de proporţii ce precede premiera din 2 iulie a filmului „Saga Amurg: Eclipsa”: o posibilă întâlnire cu idolii lor.

Odată cu premiera filmului „Saga Amurg: Eclipsa”, MediaPro Distribution, distribuitorul peliculei în România, pune la cale un eveniment fără precedent la noi: organizează Convenţia Amurg, care va îngloba toţi admiratorii filmului, doritori să-şi întâlnească idolii. Fanii sunt aşteptaţi să se înscrie în Convenţie pentru a ţine o pledoarie pentru venirea actorilor în România.

image

Aşadar pe 1 iulie, începând cu ora 17.00, se vor aduna fanii „Amurg” pe bulevardul Unirii din Bucureşti, pentru a mărşălui până la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” cu pancarde, steguleţe, banderole şi insigne. După marş, cei prezenţi la eveniment vor putea vedea gratuit „Amurg” şi „Lună Nouă” şi vor avea ocazia de a câştiga sute de premii originale „Eclipsa”, precum şi invitaţii la film.

image

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înscrieţi în Convenţie pe www.twilightsaga.ro/conventie. Dacă doriţi mai multe amănunte, accesaţi www.twilightsaga.ro.

foto: Media Pro DistributionRecente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney