SAGA extinde zona de Mainstage pe aeroport și pune la bătaie încă 30.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival

27 iunie, 2024

SAGA festival se extinde cu 25.000 de metri pătrați, mărind zona din jurul scenei principale și amenajând un nou spațiu pentru mâncare și băuturi.

Allan   CEO Saga jpg

Odată cu extinderea spațiului, organizatorii anunță suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000 pentru ca toți fanii să aibă o experiență memorabilă alături de artiștii preferați.

Pregatiri fest1 jpg

  „Dorința de a mări spațiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toți festivalierii să se bucure de aceleași condiții, de aceeași experiență de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea șansa să vadă artiști pentru prima dată în România”, spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiș la SAGA 2024, iar prezența artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-și cumpere bilete încă din primele zile.

O echipă de 400 de oameni stă la baza realizării celui mai mare și mai iubit festival de muzică din București

Aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero, unde în numai câteva zile se va ridica SAGA 2024. Ediția de anul acesta promite să fie memorabilă, muzica va răsuna lângă aeroportul Băneasa în 300 de boxe, iar 1000 metri pătrați de LED-uri și 2000 de lumini inteligente vor contribui la atmosfera de poveste din cele trei zile de festival.

Pregatiri fest2 jpg

Încă 30.000 de abonamente de Acces General

Odată cu extinderea spațiului, a fost suplimentat și numărul de bilete cu încă 30.000 de abonamente de acces general, iar fanii care nu au apucat să le achiziționeze, încă mai au timp. Există mai multe tipuri de abonamente pentru cele trei zile de festival, ce pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com:

●        Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani - 412 RON

●        Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani - 522 RON

●        Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) - 632 RON

●        Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, și una la scena Spark, dar și acces Rave Pit la scena Techno) - 935 RON

Pregatiri fest3 jpg

Extins pe aproximativ 125.000 de metri pătrați, aproape cât 18 terenuri de fotbal, SAGA se alătură celor mai populare festivaluri mondiale precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas) și așteaptă anul acesta un număr record de participanți: peste 200.000 de festivalieri care se vor distra în cele trei zile alături de artiștii preferați.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg