Salma Hayek face, în sfârșit, dezvăluirea. Ingredientul secret ce o ajută să fie așa de sexy la 56 de ani

28 februarie, 2023
Salma Hayek, Getty (2) jpg

Este superbă, sexy și într-o formă fizică de zile mari. Unul dintre secretele stării de bine este yoga, pe care o practică des.

Dar și în alimentație are câteva trucuri bine păstrate. Totuși, cu generozitate, Salma Hayek a dezvăluit ingredientul cheie din rutina sa de frumusețe.

Fanii vedetei s-au înghesuit din nou s-o felicite, iar câteva femei din comunitatea sa au precizat: ”Este un secret al femeilor latine.” Despre ce este vorba?

Superba actriță ajunsă la 56 de ani ne încântă de fiecare dată cu silueta sa armonioasă și recunoaște că acordă mult timp rutinei de îngrijire, pe care o cataloghează drept super importantă.

Dincolo de îngrijirea pielii, o masă delicioasă este prioritară pentru Salma Hayek. Actrița s-a filmat în timp ce mânca o delicioasă supă de pui și începuse rutina de îngrijire.

”Bun, mănânc supă de pui, iar Mimi îmi pune această mască cu aur. E prima dată când încerc masca aceasta, dar și prima dată când mănânc, în timp ce mi se pune masca, iar asta fiindcă îmi este foarte foame.”

Salma Hayek se relaxează în camera de hotel, în timp ce poartă pijamale cu temă florală. ”Ești o regină aurită, este plăcerea mea.”, îi spune cu duioșie Mimi Luzon, în timp ce se ocupă de pielea vedetei.

Cu altă ocazie, Salma Hayek a mărturisit Elle că este preocupată de aspectul pielii sale și că folosește o cremă pe nume Tepezcohuite, folosită în Mexic în tratamentul arsurilor, căci are capacitatea de a regenera pielea. În SUA doar hispanicele folosesc aceste trucuri, necunoscute de americance.

”Anumite ingrediente au fost analizate în laboratoarele americane și s-au mirat de ce au descoperit. S-au întrebat: Doamne, noi de ce nu le folosim? De aceea, eu nu am nevoie de Botox, peeling-uri, substanțe de umplere a ridurilor.”, explica Salma Hayek în interviurile anterioare.

Actrița hollywoodiană, care apare pe ecrane în cel mai recent capitol al seriei "Magic Mike", demonstrează cu fiecare apariție că vârsta e doar un număr.

Salma Hayek pentru Marie Claire (3) jpg

Salma Hayek este imaginea celui mai recent număr al ediţiei britanice a revistei "Marie Claire", intitulat "The Real Salma". Ținuta ei pentru ședința foto a relevat stilistic toate aceste teme, exploatând totodată forţa de seducţie naturală a starului. Pentru fotografia de copertă, actriţa apare pe un fundal înnorat purtând o rochie din dantelă Saint Laurent, în stil halter, cu corset.  

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg