Sandra Bullock a anunţat că va face o pauză. De ce vrea actriţa să-şi neglijeze o perioadă meseria? Altceva are acum prioritate

15 martie, 2022
1 profimedia 0670117819 jpg jpeg

Celebra actriţă s-a decis să facă o pauză de la cariera sa. Sandra doreşte să se concentreze mai mult pe familie.

Vedeta a mărturisit că are nevoie de mai mult timp pentru a se ocupa de fiul Louis, de 12 ani, şi de fiica Laila, de 10 ani.

Într-adevăr, sunt la o vârstă la care au nevoie de atenţia şi timpul mamei lor. Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, a explicat ce şi-a propus pentru viitorul apropiat. ”Îmi rezerv timp ca să fiu mamă cu normă întreagă”, a declarat actriţa în cadrul Festivalului de Film SXSW din Austin, Texas. De asemenea, a menţionat asta şi în interviul de la Entertainment Tonight.

Actriţa din ”Heat” şi ”The Lost City” spune că atunci când se implică la filmări o face 100%. De aceea, îşi va canaliza atenţia şi energia de data aceasta spre familie. Şi da, şi aici va fi 100%.

Sandra Bullock vrea să fie o mamă bună. Ea i-a adoptat pe cei doi copii. Primul a fost Louis, pe vremea când era măritată cu Jesse James. Divorţul a avut loc în 2010, dar ea a continuat procesul de adopţie în calitate de mamă singură. Pe Laila a adoptat-o în 2015.

Recent, Sandra a participat la The Late Show cu Stephen Colbert şi a arătat senzaţional, foarte şic. Actriţa este foarte fresh, iar anii par că nu au trecut peste ea. Îşi poartă părul într-un mod tineresc, desfăcut şi cu bucle largi. S-a îmbrăcat colorat, în pantaloni largi negri cu dungi albe, galbene şi roz, a purtat o bustieră neagră şi un taior roz pudrat.

Când a vorbit revistei People despre copiii săi adoptaţi, Sandra a precizat că aceştia au venit în viaţa ei exact atunci când trebuia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp