Sandra Bullock îşi anunţă retragerea. Ce suferinţă o obligă să renunţe la marele ecran?

24 iunie, 2022

Actriţa şi-a declarat intenţia de-a ieşi din lumina reflectoarelor, pentru că „nu este capabilă” să ia decizii sănătoase.

1 sandra bullock jpg jpeg

Sandra Bullock şi-a alertat fanii odată cu declaraţiile sale privind retragerea precipitată din cinematografie. În vârstă de 57 de ani, actriţa, care urmează să joace în viitorul thriller de acțiune "Bullet Train", alături de Brad Pitt, a recunoscut că, deși este extrem de recunoscătoare pentru succesul ei, a tot făcut sacrificii și că, dacă va continua să lucreze „la turaţie maximă”, așa cum a făcut până acum, viaţa ei personală şi integritatea ei vor avea de suferit.

Practic, actriţa hollywoodiană ne anunţă că vrea să se dea cu un pas în spate şi să ia o pauză de filmări, acuzând un "burnout sever".

Nu e prima oară când Sandra Bullock aduce în discuţie o posibilă retragere, în martie ea spunând că-şi doreşte să petreacă mai mult timp cu copiii săi: „Acolo voi fi pentru o vreme”.

Vorbind despre sănătatea ei, Bullock a spus că: „Nu vreau să fiu dator cu programul nimănui, în afară de al meu. Sunt atât de burnout. Sunt atât de obosită și nu sunt atât de capabilă să iau decizii sănătoase, inteligente, și știu asta. Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și, din punctul ăsta de vedere, am fost o norocoasă. Dar, în acelaşi timp, mi-am dat seama că poate deveni cârja mea. A fost ca și cum ai deschide un frigider tot timpul și ai căuta ceva care nu a fost niciodată în frigider.”

4 sandra bullock shutterstock 88893691 jpg jpeg

În ceea ce privește succesul ei, actriţa spune că a trebuit să poarte o conversație cu ea însăși, amintindu-și să nu lase munca să o valideze: „Mi-am spus: „Încetează să cauți răspunsul aici, pentru că nu există aici. Îl ai deja; reperează-l, află-l și fii bine şi fără ca munca să te valideze”.

Termenul „burnout” a fost inventat pentru prima dată în anii 1970 și a fost folosit pentru a descrie consecințele stresului sever în diferite profesii. În general, sindromul de burnout apare la profesiile aflate în slujba oamenilor, cum ar fi doctorii și asistentele, care se sacrifică pentru alții și ajung să se simtă epuizați și incapabili să facă față programului impus.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg