Șapte celebrități cărora le plac la nebunie jocurile video

21 iunie, 2023

Jocurile video sunt irezistibile și extrem de populare. Printre jucătorii care pun suflet și dedică multe ore jocului sunt și celebrități de talie internațională, iar unele nume te-ar putea contraria.

image for okmagazine ro jpg

Îți spunem dezvăluim șapte celebrități pasionate de jocuri video, dar și care este cel mai preferat joc printre vedete.

Jocuri video atât de populare încât a devenit filme sau show-uri TV

Popularitatea jocurilor video a devenit de multe ori atât de mare încât s-au realizat adaptări și chiar au fost introduse și ca jocuri cazino . De exemplu, în 2023 a apărut The Last of Us filmul, după ce jocul video se află în top 100 jocuri video din toate timpurile. Nu este singurul titlu care acum este și film, sunt sute de exemple în acest sens, printre care și Super Mario, Legends of Dawn, Alian: Isolation și altele. 

Jocuri video ca Angry Birds au inspirat jocurile de noroc iar acum poți paria la Flying Pig sau  Lara Croft Temples and Tombs pe cazinouri evaluate de www.inselatorie.ro cu site-uri de jocuri de noroc licențiate de ONJN. Inclusiv tipurile de softuri sunt inspirate de softurile jocurilor video, iar cel mai bun exemplu sunt Virtualele, prezente în multe cazinouri online. 

Eminem joacă Call of Duty: Black Ops

Cu toate că încă nu s-a făcut o adaptare după acest joc, seria Call of Duty este cu siguranță cea mai populară printre vedetele de la Hollywood. Cele mai multe vedete joacă acest titluri din seria Call of Duty, o franciză de jocuri video first-person shooter (FPS) de la Activision. Jucătorii sunt transpuși în personaje care luptă în cele mai cunoscute războaie din istorie, seria debutând cu al Doilea Război Mondial. 

Rapperul Eminem preferă titlul Call of Duty: Black Ops. De asemenea, artistul a colaborat cu Activision pentru a furniza un cod de descărcare pentru The Marshall Mathers LP 2 și o melodie exclusivă la fiecare achiziție a Call of Duty: Ghosts. Acțiunea din joc este plasată în anii 1960 în timpul Războiului Rece, iar agentul CIA Alex Mason este personajul principal. Jocul a fost jucat de cei mai renumiți actori: Robin Williams, Milla Kunis, Olivia Munn, Will Arnett.

Zac Efron - pasionat de Halo

Unul dintre cei mai împătimiți jucători ai seriei Halo este Zac Efron. Pe lista vedetelor care joacă frecvent această serie sunt și Tyler Posey sau Dylan O'Brien. Franciza Halo este tot un joc FPS, creat de Bungie și lansat în exclusivitate pe consola video Xbox de la Microsoft. Este complicat să explicăm în câteva cuvinte plotul Halo, și mai complicat să explicăm performanțele grafice și tehnice ale jocului. Cel mai bine este să te alături vedetelor și să joci. 

Uncharted 4 - jocul preferat al lui Tom Holland

Tom Holland este cunoscut, mai ales după ce a jucat personajul lui Spider-Man. Acesta a recunoscut în repetate rânduri că este pasionat de jocul video  Uncharted 4. Este de înțeles de ce-i place acest titlu, având în vedere că l-a jucat pe Nathan Drake, în filmul Uncharted. Dar să nu-l bănuim de părtinire, game-play-ul este foarte bun la acest joc video.  Este considerat unul dintre cele mai bune jocuri video realizate, cu peste 15 milioane de exemplare vândute. 

Snoop Dogg fan FIFA

Rapperul Snoop Dog este pasionat de jocurile video, are foarte multe preferate, inclusiv Call of Duty, dar joacă și FIFA, de la începutul anilor nouăzeci. A fost implicat în acțiuni de promovare pentru FIFA, dar și în jocuri caritabile. FIFA este o serie de jocuri video de fotbal lansate anual de Electronic Arts, sub eticheta EA Sports, în 51 de țări. Jocul este listat în Guinness World Records drept cea mai bine vândută franciză de jocuri video sportive din lume. 

Mila Kunis joacă regulat Minecraft

Mila Kunis este una dintre actrițele pasionate de jocurile video, care joacă regulat Minecraft, dar nu este singurul joc pe care-l preferă, menționând și pasiunea pentru World of Warcraft, și Call of Duty. Minecraft este un joc potrivit și pentru copiii Milei, pentru că pot explora lumea tridimensională, cu un teren de joc infinit. Este un joc de intervenție și creație, dar  și de combat. Modurile de joc includ un mod de supraviețuire, dar foarte important este elementul creativ.

Mike Shinoda preferă Nintendo Switch

Mike Shinoda, membru Linkin Park preferă Nintendo Switch și a fost mai mult decât explicit în acest sens când a postat pe contul de Instagram o fotografie cu noul lui joc de la Nintendo - Switch, jucând Breath of the Wild. Consola este preferată și de actrița Rosario Dawson. Consolele Nintendo Switch au fost lansate în martie 2017. 

Consola în sine este o tabletă care poate utilizată, ca și dispozitiv portabil, dar și parte a unei console.

Actrița Brie Larson din filmele Marvel, preferă jocul Legend of Zelda: Breath of the Wild, ce poate fi jucat pe Nintendo Switch. Jucătorul îl controlează pe Link în timp ce pornește într-o aventură în care  trebuie să o salveze pe Prințesa Zelda. În timpul jocului sunt obiective de atins, cum ar fi rezolvarea unui puzzle. 

Vin Diesel extrem de pasionat de Dungeons & Dragons

Vin Diesel este pasionat de Dungeons & Dragons, iar pasiunea pentru joc este cunoscută și de colegii de platou. N-ar părea că un actor care întruchipează atât de multe personaje de luptători, să se transforme într-un copil pasionat de jocuri video. Este diferit de jocurile de război tradiționale, pentru că permite fiecărui jucător să-și creeze propriul personaj pe care să îl joace în locul unei formații militare. Personajele se lansează în aventuri extraordinare, de aici popularitatea fantastică a jocului. Recente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg