Șapte tendințe în materie de geci de damă pentru iarna 2023

12 ianuarie, 2023
geaca jpg

Este sezonul în care trebuie să fii... împachetată. Cunoaștem cu toții un grup select de iubitori ai vremii reci. Și ca să fim sinceri, dacă ne uităm la tendințele hainelor must-have din acest sezon, nu-i putem învinovăți. În timp ce unora dintre noi le este dor de temperaturile mai calde, îmbrăcămintea de iarnă din acest an este călduroasă și distractivă.

Gândește-te la asta astfel - acum ai câștigat un element în plus pentru a-ți finaliza look-ul Îmbrăcămintea exterioară aleasă de tine este atingerea finală care leagă un ansamblu. Fie că participi la o cină elegantă, te îndrepți spre un brunch casual sau pur și simplu ieși pe ușă la cumpărături, gecile de iarnă au puterea de a face o declarație de modă mai îndrăzneață decât piesele pe care le purtăm pe dedesubt.

Indiferent de modul în care îți combini geaca damă de iarnă, aceste modele la modă în acest an te vor face să fii nerăbdătoare să te îmbraci în straturi și să ieși afară (în principal pentru a-ți arăta noua haină, desigur).

Un palton clasic

Nu poți da niciodată greș cu un palton clasic. O haină lungă din lână nu numai că îți va ține de cald, dar este definiția modei atemporale. Acest stil special este una dintre cele mai versatile tendințe în materie de îmbrăcăminte. Fie că te îmbraci elegant pentru o ieșire în oraș, fie că te plimbi ocazional prin oraș, paltonul de lână îți completează look-ul, păstrându-te la căldură tot sezonul.

Paltoane maxi în formă de coloană

Avem un singur cuvânt pentru tine: Chic. Un palton în stil maxi, cu siluetă în formă de coloană, ne dă un stil parizian cool. Paltonul maxi face o declarație în cel mai simplu, dar îndrăzneț dintre moduri. Apelează la hanorace damă casual pe sub palton și la ochelarii de soare preferați pentru o abordare casual.

Geacă damă puffer căptușită

O geacă damă puffer este haina adevărată pe care toată lumea ar trebui să o aibă în garderobă. Chiar și cu un stil scurt vei fi la căldură datorită unor detalii precum un cordon în talie care ține aerul rece afară sau o glugă detașabilă. În plus, în stilul tradițional puffer, acest tip de geacă damă este prietenos cu vremea și este conceput cu o țesătură de nailon rezistentă la apă și vânt.

Blănuri false de lux

Să arăți de lux nu s-a simțit niciodată atât de bine. Atunci când optezi pentru o haină din blană artificială (și încă una bine făcută), obții de fapt o investiție pentru anii următori, fără a face rău animalelor în acest proces. Perfectă pentru a fi suprapusă peste tricotaje groase și haine de seară deopotrivă, este o piesă de bază ideală în garderobă pentru cei care iubesc momentele de stil.

Trenci din piele elegantă

Nu există un mod greșit de a purta un trenci din piele. Dacă există o piesă de îmbrăcăminte exterioară care cu siguranță îți va face vedeta interioară să iasă la iveală, aceasta este aleasa. De la plimbările la birou până la nopțile de neuitat în oraș, există o anumită energie pe care o deține trenciul din piele care pur și simplu ridică starea de spirit a fiecărei purtătoare.

Geacă damă cu căptușeală din shearling

Imaginează-ți asta: Denimul tău preferat, un tricot supradimensionat, o geantă îndrăzneață și cizmele tale preferate, completate de o geacă damă cu căptușeală din shearling pentru a-ți ține de cald. Sună ca un look pe care suntem gata să îl adoptăm pe loc. O geacă damă cu căptușeală din shearling este un accesoriu grozav în colecția ta de îmbrăcăminte exterioară, pentru ca îmbrăcămintea ta de iarnă să rămână proaspătă.

Puffer rezistent la intemperii

Moda întâlnește funcționalitatea cu această haină indispensabilă pentru lunile de iarnă. Rezistentă la apă și vânt, poți să îți asumi ziua indiferent de vreme, garantat. Un puffer lung îți va ține cu siguranță tot corpul cald și nu strică faptul că acestea devin din ce în ce mai arătoase pe an ce trece.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling