Sarah Ferguson, exclusă de pe lista invitaţilor la nunta prinţului William

21 februarie, 2011

Ducesa de York a aflat că nu este printre cele peste 1.900 de persoane care au primit invitaţii oficiale din partea reginei Elisabeta a II-a la căsătoria prinţului William cu logodnica sa, Kate Middleton.

Ducesa de York a aflat că nu este printre cele peste 1.900 de persoane care au primit invitaţii oficiale din partea reginei Elisabeta a II-a la căsătoria prinţului William cu logodnica sa, Kate Middleton.

În calitate de mătuşă a prinţului William şi de fostă soţie a prinţului Andrew, Sarah Ferguson (51) spera că, măcar datorită faptului că a fost bună prietenă cu Lady Di, va fi şi ea invitată la nunta anului, care va avea loc pe 29 aprilie la Westminster Abbey din Londra. Doar că scandalurile pe care le-a iniţiat în ultimii ani au transformat-o pe rebela ducesă într-o persona non grata la Palatul Buckingham.

Reprezentantul ei de presă a confirmat pentru revista „People“ că Fergie nu va fi la acea dată în Anglia, chiar dacă fiicele ei, prinţesa Beatrice (22) şi prinţesa Eugenie (20) vor fi prezente la ceremonie: „Nu va participa la nunta regală şi nici nu se aştepta să fie invitată vreodată“.

La căsătoria prinţului William cu Kate Middleton sunt aşteptaţi să sosească aproximativ 1900 de persoane, printre care 50 de membri ai familiei regale britanice, 40 de reprezentanţi ai altor case regale, 200 de membri ai guvernului, parlamentului şi ai corpului diplomatic, 60 de şefi de stat, 30 de reprezentanţi ai armatei britanice, 80 de reprezentanţi ai diverselor asociaţii de caritate sprijinite de prinţul William, diplomaţi, alţi demnitari, precum şi prieteni şi apropiaţi ai cuplului princiar.

Nu toţi invitaţii care vor participa la ceremonia de la catedrala Westminster vor fi prezenţi şi la festivităţile care vor urma după ceremonia religioasă. Dintre ei, doar 600 de persoane vor participa, după-amiaza, la recepţia organizată de regina Elisabeta a II-a la palatul Buckingham, şi doar 300 dintre ei vor fi prezenţi la dineul urmat de un bal ce va fi organizat de prinţul Charles, tot la palatul Buckingham.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp