Sarcina deja evidentă n-o împiedică să facă o ședință foto incendiară. În ce ipostaze apare Rihanna!

12 mai, 2023

Rihanna și-a sărbătorit joi cea de-a cincea aniversare a brandului care i-a adus prosperitatea maximă, fiind cotată, la ora actuală, drept cea mai bogată cântăreață.

Rihanna însărcinată și sexy (9) jpg

Frumusețea brandului pe care l-a creat artista este că nu promovează niciodată excluziunea, ci doar acceptarea. La Fenty, toată lumea își găsește ceva de purtat.

După principiile acestea își ghidează ea însăși viața. Nici măcar sarcina vizibilă nu a împiedicat-o să fie cât de sexy a putut. Mai mult, artista de 35 de ani a făcut parada modei cu modele de lenjerie intimă ce au fost create în decursul celor 5 ani de existență Fenty. Rihanna și-a lansat profitabila companie în 2018.

Rihanna însărcinată și sexy (1) jpg

Femeia de afaceri apare sumar îmbrăcată, cu burtica la vedere, în timp ce pozează în ipostaze sexy pe lângă o mașină de fotocopiat.

Vedeta a îmbrăcat o ținută simplă, formată din bustieră neagră și boxeri de damă negri. Și-a întins părul și în imagini apare cu breton, un look care o întinerește mult.

Artista și partenerul său de viață, A$AP Rocky se pregătesc, căci mâine este mare petrecere, mare, la ei în familie. Micuțul lor băiat împlinește un an. Abia de câteva zile, s-a aflat și ce nume poartă băiețelul, după ce publicația Daily Mail a transmis informația în exclusivitate.

Cei doi, care formează un cuplu de trei ani, şi-au numit fiul RZA Athelston Mayers, potrivit certificatului de naştere obţinut de tabloidul The Daily Mail. Fondatoarea Fenty Beauty a dat naştere micuțului pe 13 mai 2022. Cine s-ar fi gândit că rebela și băiețoasa artistă va sărbători prima aniversare a micuțului tot însărcinată?

La începutul acestui an, într-un articol de copertă pentru numărul din martie 2023 al ediţiei britanice a Vogue, Rihanna a povestit despre cum şi-a protejat cu înverşunare băieţelul de lumina reflectoarelor. „Am intrat direct în modul de protecţie. De parcă nici măcar nu era timp pentru furie”, a declarat Rihanna pentru British Vogue. „Ca părinţi se simte atât de ciudat, ca o invadare teritorială”, a explicat ea.

Cea de-a doua sarcină a fost și ea ținută secretă cât de mult s-a putut. Vestea s-a aflat când Rihanna a cântat în timpul concertului din pauza de la Super Bowl, din acest an. Aici, și-a afișat cu nonșalanță burtica deja vizibilă, stârnind valuri de uimire în toată presa mondenă internațională.

Foto: Instagram și GettyRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg