Savage Garden, atunci şi acum, după 20 de ani!

28 octombrie, 2015
Savage Garden Affirmation Cover 425 425 s c1 jpeg

Cum mai arată cei doi membri ai grupului Savage Garden al anilor ’90, după două decade? Au început cu single-ul dance “I Want You”, în 1996, dar duoul s-a axat şi pe balade ample, nu doar pe piese dance. Să ne gândim la hiturile “Truly Madly Deeply”, “I Knew I Loved You”, “To The Moon and Back”, care au urcat sus în topuri la vremea lor!

Duoul australian, format din Darren Hayes şi Daniel Jones, sub numele Savage Garden, şi-a lăsat amprenta asupra muzicii anilor ’90-’00 cu o profunzime rar întâlnită chiar şi-acum. Albumul omonim din 1997 a ajuns pe locul 1 în Australia, locul 2 în UK şi locul 3 în SUA, dar  grupul s-a destrămat în 2001.

image image

Doar Darren Hayes, în vârstă de 43 de ani acum, a continuat o carieră solo. El este şi vocea mai cunoscută nouă şi a debutat cu primul album solo în 2002, Spin, care-a vândut 2 milioane de copii în lume. “Insatiable” a fost hitul cu care s-a consacrat astfel, în noul drum ales. Al doilea album al său, The Tnesion and the Spark, a înregistrat o schimbare de stil, îmbinând electronica şi versurile mai profunde, care i-a cucerit pe criticii muzicali.

image

Acum, se poate lăuda cu patru albume lansate solo, dar şi cu o altă schimbare de peisaj, căci Darren a decis să se mute din Londra în Los Angeles pentru o carieră în… actorie şi sketch-uri de comedie improvizată. Chiar anul acesta, a anunţat oficial că s-a retras din industria muzicală, axându-se pe comedie.

image

În ceea ce priveşte viaţa personală, Hayes a fost deja căsătorit o dată cu Colby Taylor, iubita din liceu, un mariaj eşuat în 2000. De fapt, artistul de 43 de ani a recunoscut că este gay în anii următori, căsătorindu-se civil cu noua cucerire, Richard Cullen, iubitul său de doi ani atunci, în 2006.

image

Pe de altă parte, Daniel Jones (42), celălalt membru al trupei Savage Garden, s-a ocupat mai mult de partea de instrumente, iar acum e textier şi producător muzical. După succesul cu trupa, a trecut la a înfiinţa propria companie de producţie şi lucrează cu artişti australieni, deşi el este englez mutat în Australia cu familia, la un an. În 2000, Daniel a cunoscut-o pe Kathleen de Leon, cu care s-a căsătorit în 2005. Din iulie, anul acesta, fostul artist Savage Garden se bucură de cei doi copii ai lor împreună, în Las Vegas.

image

FOTO Getty Images, GoogleRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG