Scandal în familia lui Scarlett Johansson. Ce a putut să-i facă soacra! Se întâmplă și la case mai mari

28 septembrie, 2022
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg

Frumoasa Scarlett Johansson a devenit mămică pentru a doua oară, însă băiețelul este primul copil pe care îl are cu actualul soț, Colin Just.

Superba actriță este și mămica lui Rose, fetița de 8 ani pe care o are cu fostul soț, Romain Dauriac. Iar pentru Scarlett, numele sunt importante și vrea ca ele să exprime ceva. Dacă fetița poartă numele uneia dintre cele mai frumoase flori, trandafirul, pe băiețel ea și soțul au decis să-l numească Cosmo.

Este un nume atipic, care a stârnit multă mirare, însă cea mai potrivnică poziție a venit de la soacra mare, mama lui Colin. Iată că se-ntâmplă și la case mai mari, soacrele încearcă să-și impună punctul de vedere. Însă oricât de mare a fost scandalul provocat de soacră, cei doi părinți au rămas fermi pe poziție.

Amuzanta situație a fost povestită cu umor de către actriță în emisiunea lui Kelly Clarkson, unde a fost invitată. Într-un final, soacra a fost îmblânzită și a acceptat faptul că are un nepot pe nume Cosmo.

Micuțul a venit pe lume în august 2021, dar actrița face tot posibilul să-și țină viața de familie privată.

Tot Scarlett a dezvăluit că există și o floare care se numește Cosmos, precizând că tocmai de aceea fiica Rose a acceptat foarte ușor numele fratelui său.

Johansson a fost căsătorită trei ani și cu Ryan Reynolds, actorul care se pregătește să devină tată pentru a patra oară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg