Scarlett Johansson, împreună cu Harry Winston la premiera "Iron Man 2"

5 mai, 2010

Actriţa susţine că are o căsnicie fericită alături de Ryan Reynolds, dar Harry Winston îi face şi el cu ochiul. Legendarul bijutier, supranumit "The Jeweler to the Stars” , este, pe de altă parte, încântat să anunţe că a "însoţit-o" pe actriţa Scarlett Johansson la premiera mondială a filmului “Iron Man 2” , unde aceasta a purtat diamante create de el. Evenimentul a avut loc în aprilie 2010, pe covorul roşu din Los Angeles, California, iar Scarlett a purtat o pereche de cercei rotunzi cu diamante Harry Winston 2-ct.

Actriţa susţine că are o căsnicie fericită alături de Ryan Reynolds, dar Harry Winston îi face şi el cu ochiul.

Legendarul bijutier, supranumit "The Jeweler to the Stars” , este, pe de altă parte, încântat să anunţe că a "însoţit-o" pe actriţa Scarlett Johansson la premiera mondială a filmului “Iron Man 2” , unde aceasta a purtat diamante create de el. Evenimentul a avut loc în aprilie 2010, pe covorul roşu din Los Angeles, California, iar Scarlett a purtat o pereche de cercei rotunzi cu diamante Harry Winston 2-ct.

"Iron Man - Omul de oţel 2" readuce pe marile ecrane aventurile lui Tony Stark, respectiv Iron Man. Tony cade în mrejele alcoolismului, iar armura lui ajunge să fie folosită de bunul său prieten, Jim Rhodes. Intriga se dezvoltă în jurul tentaţiei celui din urmă de-a deveni înlocuitorul lui Iron Man sau de a-şi dezvolta o identitate proprie, sub numele de War Machine.

În „Iron Man 2”, protagonistul Robert Downey Jr. este acompaniat de nume grele la Hollywood, precum Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson.

FOTO: EPARecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png