Schimbare! Ce aduce nou emisiunea „Mondenii“, în noul sezon

14 martie, 2014
646x404 1 jpeg

Emisiunea „Mondenii“ se reinventează pe micile ecrane, odată cu startul noului sezon. Astfel, show-ul promite să devină primul sketch comedy show live din România, prin prisma contactului direct şi interactiv atât cu publicul din sală, cât şi cu cel din faţa televizoarelor.

Emisiunea „Mondenii“ se reinventează pe micile ecrane, odată cu startul noului sezon. Astfel, show-ul promite să devină primul sketch comedy show live din România, prin prisma contactului direct şi interactiv atât cu publicul din sală, cât şi cu cel din faţa televizoarelor. În noul sezon „Mondenii“, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie pentru rubricile-parodie realizate live în platou. Emisiunea va începe cu un moment de stand-up, ca mai apoi în rubrica „News“, prezentată de personajul Andreea Esca, interpretat de Andreea Grămoşteanu, să fie dezbătute ultimele ştiri politice şi sociale. „Etapa sportivă“ va rezuma live întreaga săptămână de fotbal, box şi alte sporturi. Talk-show-ul serii, unde vor fi dezbătute subiecte mondene, se va desfăşura direct sub ochii (tele)spectatorilor. La final, emisiunea va fi completată de un sketch special, realizat în direct, la care va contribui şi invitatul surpriză, dar şi de momente muzicale tratate, foreşte, într-o notă parodică.

image

Noutatea acestui nou sezon de „Mondenii“ este contactul direct cu utilizatorii de internet, prin intermediul site-ului şi al Facebook-ului. De altfel, pauza publicitară va fi una interactivă, atât pentru publicul din platou, cât şi pentru cei care intră pe site, acolo unde un live stream va arăta ce se întâmplă în culise, în timp ce show-ul este în desfăşurare.

Noul sezon al emsiunii „Mondenii“ începe de pe 29 martie, în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg