Schimbare de look pentru Albertina Ionescu

3 noiembrie, 2018
1 albertina ionescu jpg jpeg

Toamna vine cu schimbări de garderobă, dar şi stilistice. Uite cum şi-a dat un refresh vedeta TVR.

Albertina Ionescu a avut mereu un look clean & sensual. Cu toţii o ştim cu părul lung şi drept, siluetă longilină şi zâmbet cald. Şi puţine s-au schimbat la ea, dar modificările stilistice pe care le-a făcut de-a lungul timpului au fost discrete şi rafinate. 

Dacă la începutul lui septembrie simţea nevoia unei regenerări a podoabei capilare, scurtând semnificativ din lungimea părului, iată că acum o vedem revenind la tunsoarea cu breton, care îi dă un look tineresc şi, cumva, ştrengăresc. Cei care au convins-o să dea un refresh aspectului său au fost profesioniştii de la Gett's Salons (hair stilista Ilina Dumitru, make-up artistul Cristian Buca), aceiaşi care au realizat împreună cu fotograful Tibi Vîntur un material extins cu ea pentru numărul de octombrie al revistei Gett's Highlights Magazine.

Practic, acest bob lung cu breton e un soi de deja-vu, aducându-ne aminte de Albertina de acum câţiva ani, dar cu un plus de modernitate. Voi ce părere aveţi, îi stă bine aşa?Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg