Schimbare de look pentru Sofia Vergara. Fanii internauți n-au recunoscut-o!

Citeste tot despre:

, ,

De-a lungul anilor, actrița din ”Modern family” s-a dovedit a fi destul de conservatoare în ceea ce privește look-ul său, preferând să pună accent pe ținute inedite și pe bijuterii spectaculoase. Ieri, însă, când a împlinit 45 de ani, Sofia Vergara a decis că e timpul pentru o schimbare de look. Ce credeți, a fost inspirată decizia?

Înainte și după

Sofia Vergara și-a surprins fanii internauți, ieri, printr-o nouă tunsoare. În prag aniversar, soția lui Joe Manganiello a decis că e timpul să renunțe la look-ul pe care l-a afișat în atâția ani și să-și facă un breton. Ei bine, transformarea a fost una chiar radicală, căci mulți dintre fanii actriței de pe rețelele de socializare nici n-au recunoscut-o.

Ieri, la petrecerea ei aniversară

Totuși, alegerea actriței a fost lăudată de mulți. Așa credem și noi, că Sofia a fost inspirată când a decis să opteze acest nou hairstyle, căci o prinde și o întinerește vizibil.  Un lucru avem de precizat: nuanța părului nu e chiar cea de dorit, fiind mult prea închisă. Voi ce spuneți? Cu breton sau fără? Blond sau șaten?

foto: Instagram, arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA