Schimbare la PRO TV! Uite ce brunet─â focoas─â a ├«nlocuit-o pe Adela Popescu la "Vorbe┼čte lumea"

15 iunie, 2016
Adela l a lăsat singur pe Cove la cârma emisiunii "Vorbește lumea" jpeg

Pentru c─â Adela Popescu a fost nevoit─â s─â se retrag─â un timp de pe micul ecran, Gabriel Cove┼čeanu are o nou─â partener─â de emisiune.

Adela Popescu ┼či Gabriel Cove┼čeanu

Predare de ┼čtafet─â la Pro TV! Adela Popescu a fost nevoit─â s─â cedeze locul de prezentatoare a emisiunii "Vorbe┼čte lumea" unei alte prezen┼úe feminine. Ini┼úial, alegerea produc─âtorilor a fost Lili Sandu, care ├«ns─â n-a ap─ârut pe sticl─â dec├ót 2 s─âpt─âm├óni.

Cove ┼či Lili Sandu

Surpriza a venit zilele trecute, c├ónd ├«n locul acesteia a fost aleas─â s─â prezinte o brunet─â la fel de frumoas─â ┼či de celebr─â, fost─â coleg─â a Adelei Popescu din perioada c├ónd am├óndou─â jucau ├«n telenovele rom├óne┼čti. Dac─â mai spunem despre ea c─â este una dintre brunetele focoase ale showbizului autohton ┼či c─â este mama a patru copii, deja credem c─â a┼úi ghicit c─â este vorba despre Nicoleta Luciu.

   

image image

"Toat─â s─âpt─âm├óna ne pute┼úi urma─âi live la Pro TV ├«n emisiunea Vorbe┼čte Lumea", a anun┼úat Nicoleta Luciu pe pagina personal─â. Sper─âm, ├«ns─â, c─â o vom vedea mai mult de o s─âpt─âm├ón─â pe micile ecrane!

image


Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg